Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. júna 2020, 6:53
Čas čítania 0:56
Daniel Mikolášik

Mexická senátorka si zabudla počas videohovoru vypnúť kameru. Jej kolegovia niekoľko minút sledovali, ako sa sprchuje

ZAUJÍMAVOSTI POĽSKO
Uložiť Uložené

Za chybu sa ospravedlnila, ale uviedla, že sa za svoju postavu rozhodne nehanbí.

Väčšina konferenčných a pracovných mítingov sa v dôsledku karantény presunula do onlinu prostredníctvom videohovorov. Rovnako tak po novom rokujú aj zástupcovia a vysokí predstavitelia mnohých krajín. Jednou z nich je aj 66-ročná mexická politička a senátorka Martha Lucía Mícher, ktorá však na svoj pracovný videohovor tak skoro nezabudne.

Odporúčané
Žena zabudla, že má počas pracovného videohovoru zapnutú kameru a odskočila si na záchod. Kolegovia ju s údivom sledovali Žena zabudla, že má počas pracovného videohovoru zapnutú kameru a odskočila si na záchod. Kolegovia ju s údivom sledovali 27. marca 2020, 17:55

Ako informuje The Sun, senátorka sa uprostred konferenčného hovoru presunula do kúpeľne a v domnienke, že si vypla kameru sa rozhodla vyzliecť a vojsť do sprchy. Jej kamera však zostala zapnutá a jej kolegovia mohli niekoľko dlhých minút sledovať jej nahé telo počas kúpeľa.

Domov
Zdieľať
Diskusia