Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. júna 2020, 18:23
Čas čítania 0:56
Adam Novosad

Od 3. júna otvárame na Slovensku takmer všetko. Zacvičíš si vo fitku, zaplávaš na kúpalisku aj prehráš peniaze v kasíne

NEWS
Uložiť Uložené

Premiér rozprával na tlačovej konferencii po stretnutí s epidemiológmi.

Konzílium odborníkov dnes zasadalo od deviatej hodiny ráno. Premiér Igor Matovič na tlačovej konferencii ohlásil nové výrazné uvoľňovanie obmedzení. Od 2. júna budú môcť občania žijúci v Česku a Maďarsku vycestovať na 48 hodín na Slovensko aj bez pobytu.

Na základe zmien sa teraz budeš môcť do týchto dvoch krajín dostať na 48 hodín pomocou preukázania sa dvomi rôznymi dokladmi, ktoré dokazujú tvoj život v nej.

Odporúčané
Niektorí taxikári si chcú kvôli opilcom ochranné bariéry ponechať navždy. Počas krízy sa ukázala ich kreativita Niektorí taxikári si chcú kvôli opilcom ochranné bariéry ponechať navždy. Počas krízy sa ukázala ich kreativita 1. júna 2020, 14:00

Rúška zostávajú vo vnútorných priestoroch povinné, avšak vonku sa obmedzenie od 3. júna zmení. V prípade, ak sa od inej osoby nachádzaš viac ako 2 metre, už ochrannú masku nemusíš mať na tvári. Zmizne aj podmienka pre obchodné prevádzky limitovať počet zákazníkov na základe 15 metrov štvorcových plochy. Podmienka sa znižuje na 10 metrov.

Domov
Zdieľať
Diskusia