Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. júna 2020, 19:44
Čas čítania 1:25
Dominik Vetrák

Ryan Gosling si zahrá Vlkolaka v novom horore od Universalu. Začína sa tvoriť prepojený filmový svet monštier ako v Marveli?

FILMY A SERIÁLY RYAN GOSLING
Uložiť Uložené

Universal v súčasnosti hľadá režiséra, ktorý projekt natočí.

Variety informuje, že štúdio Universal má po úspechu s reštartom Neviditeľného muža v pláne ďalší remake svojej hororovej klasiky. Wolfmana, Vlkolaka, si má zahrať Ryan Gosling. Ten mal snímku vraj aj režírovať, no nakoniec sa s Universalom dohodli, že sa zhostí len hlavnej role.

Podľa všetkého to bol práve herec, ktorý prišiel s originálnym námetom, podľa ktorého sa štúdio rozhodlo film natočiť. Scenár mali napísať Lauren Schuker Blum a Rebecca Angelo (napísali Orange is the New Black pre Netflix).

Dej by sa mal odohrávať v súčasnosti, no bližšie informácie známe nie sú. Vzhľadom na Neviditeľného muža je ale možné, že aj Vlkolak bude zmodernizovaný. To by sa nám páčilo, keďže Neviditeľný muž od režiséra Leigha Whannella bol skutočne podareným thrillerom. 

Domov
Zdieľať
Diskusia