Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. mája 2020, 17:44
Čas čítania 0:48
Dominik Vetrák

PlayStation 5 bude odhalené už 4. júna! Dočkáme sa odhalenia Horizon 2, God of War 2 či Spider-Man 2?

TECH PS5
Uložiť Uložené

PlayStation ohlásilo dlho očakávaný PS5 event na budúci týždeň.

PlayStation podľa očakávania mnohých dnes konečne odhalilo dátum svojej prezentácie pre PlayStation 5. PS5 Event sa odohrá o týždeň, konkrétne vo štvrtok 4. júna o 22:00 nášho času. Nie je úplne jasné, či sa dočkáme aj dizajnu konzoly a odhalenia jej operačného systému, no určite uvidíme prvé next-gen hry od štúdií pod vlajkou PlayStation Productions.

Odporúčané
S Playstation VR zažiješ nezabudnuteľné zážitky. Toto je 10 najlepších hier pre virtuálnu realitu od Sony S Playstation VR zažiješ nezabudnuteľné zážitky. Toto je 10 najlepších hier pre virtuálnu realitu od Sony 29. mája 2020, 11:29

Špekuluje sa o novom Ratchet and Clank, takmer isté je pokračovanie Horizon: Zero Dawn a možno uvidíme aj reboot Silent Hill a Gran Turismo 7. PlayStation si podľa renomovaných herných novinárov naplánovalo špičkovú prezentáciu a máme sa vraj na čo tešiť.

Domov
Zdieľať
Diskusia