Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti HELL energy.
1. júna 2020, 14:58
Čas čítania 0:57
Sponzorovaný obsah

Bruce Willis a kráska z videoklipu Despacito objavili čaro kombinácie kávového extraktu a lahodného mlieka

GASTRO
Uložiť Uložené

Bruce Willis je späť, tentokrát mu krásna Zuleyka Rivera poradila, ako môže získať množstvo energie z nápoja, ktorý predtým nepoznal.

Bruce Willis sa vracia na sociálne siete, a tak je už snáď každému jasné, že sa chystá niečo veľké. Jedna z najkrajších žien sveta Zuleyka Rivera, ktorú môžeš poznať napríklad z videoklipu Despacito, mu aktuálne uľahčila život, keď mu ukázala, že energiu pre fyzický výkon a stimuláciu mozgu teraz môže prijať aj po novom.  

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Hell Energy Drink Slovensko (@hellenergysk),

HELL ENERGY totiž prichádza s novým produktom Energy Coffee – energetická káva, ktorá je zárukou osvieženia, zároveň sa pýši vysokým obsahom mlieka v kombinácii s pravým kávovým extraktom. Ak si teda fanúšikom tohto spojenia, obsah 100 % recyklovateľnej plechovky bude pre teba stelesnením chuťového zážitku.

Novinka prichádza v troch verziách – Slim latte a klasické Latte sa líšia v tom, že prvá menovaná verzia obsahuje nízkotučné mlieko, štipku bourbon vanilky a je bez pridaného cukru. Treťou verziou do partie je Cappucino, kde ešte o niečo viac dominuje chuť kávy, nad lahodnou chuťou mlieka.

Kombinácia kávového extraktu a lahodného mlieka je realitou. Výsledok osvieži a dodá energiu na dlhú dobu
Zdroj: REFRESHER

Zdroj: REFRESHER

Vo všetkých troch prípadoch platí, že sa nápoje nemusia skladovať v chladničke, lepšie však chutia chladené. Samozrejme, po otvorení ich musíš skladovať v chladničke, pretože neobsahujú žiadne pridané konzervanty.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Hell Energy Drink Slovensko (@hellenergysk),

V HELL ENERGY myslia ekologicky, samotné plechovky sú totiž vyrobené tak, aby boli po použití čo najšetrnejšie k prírode. Všetky sú stopercentne recyklovateľné – nezabúdaj, že patria po vypití do nádoby na plast.

Kombinácia kávového extraktu a lahodného mlieka je realitou. Výsledok ozvieži a dodá energiu na dlhú dobu
Zdroj: HELL ENERGY

Zdroj: HELL ENERGY

Späť
Zdieľať
Diskusia