Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. mája 2020, 22:44
Čas čítania 1:04
Dominik Vetrák

Sleduj revolučný gameplay a drsné prostredie v The Last of Us 2. Hra ukazuje nové oblasti, z ktorých ti padne sánka

TECH
Uložiť Uložené

Dnešný State of Play ukázal The Last of Us 2 v celej svojej kráse.

PlayStation po úspechu so State of Play, ktoré sa v celej epizóde venovalo jedinej hre – Ghost of Tsushima, opakuje formát aj s ich ďalšou očakávanou exkluzivitou. Reč je o The Last of Us: Part II, ktoré vychádza už 19. júna. Recenzenti už hru hrajú a svoje dojmy zverejnia už 1. júna, neskôr, 12. júna nás potom čaká príchod recenzií.

Video nižšie zobrazuje svet, v ktorom sa hlavná postava Ellie potýka s nepriateľmi, predstavuje ústredný konflikt hry a ukazuje aké obrovské prostredie budeme môcť preskúmať.

Niektoré zábery sú však dosť drsné a brutálne, postava totiž môže zabíjať psy, dokonca vie po nich hádzať zápalné fľaše. Režisér Neil Druckman prezrádza o hre množstvo detailov a na konci si môžeš vychutnať celkom novú gameplay sekvenciu.

Azda najzásadnejšími scénami v dnešnej prezentácií sú scény súbojov a uhýbania sa nepriateľským útokom. Bravúrne animácie a prepracované súboje na blízko sľubujú mnoho momentov, z ktorých nás mrazí. Takto vyzerá hra od Naughty Dog. 

Domov
Zdieľať
Diskusia