Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. mája 2020, 19:32
Čas čítania 1:06
Viktor Kniš

Fotograf Kimlička obhajuje Cibulkovú a nakladá ženám: Žiadny chlap sa nezníži, aby napísal druhému chlapovi, že je škaredý a tučný

OSOBNOSTI DOMINIKA NAVARA CIBULKOVÁ
Uložiť Uložené

Známy fotograf celebrít zverejnil na svojom Instagrame rozsiahle vyjadrenie, v ktorom kritizuje ženy, ktoré sa zle vyjadrujú k najnovším fotkám tehotnej Dominiky Cibulkovej.

Známy fotograf Lukáš Kimlička, ktorému sa pred objektívom vystriedalo už veľmi veľa celebrít, sa na Instagrame obšírne vyjadril ku všetkým ženám, ktoré majú na sociálnych sieťach potrebu kritizovať iné ženy. 

Vy ženy ste veľmi zvláštne tvory. Nikdy som nezažil toľko hejtov pod fotkami ženy, a ešte k tomu tehotnej. A teraz je úplne jedno či je na fotke Dominika Cibulková alebo Anička Pagáčová. NIKDY som nevidel aby chlap písal chlapovi pod fotku že je škaredý alebo tučný. A viete prečo? Lebo žiadny chlap sa na toto nezníži. Ale čo dokáže napísať ŽENA druhej ŽENE, tak to je neskutočné,“ napísal Kimlička v najnovšom príspevku. 

Motiváciu k napísaniu tohto kritického textu bola odozva na fotografie tehotnej Dominiky Cibulkovej, ktorá je už síce vo vysokom štádiu tehotenstva, aj napriek tomu sa ešte dohodla s magazínom a Lukášom, aby spravili niekoľko spomienkových snímok zameraných na krásu ženského tela v kombinácii s módou. 

Domov
Zdieľať
Diskusia