Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. mája 2020, 13:56
Čas čítania 6:00
Daniel Mikolášik

Tlmiče na auto, nahrávacie štúdio či nový byt. Čo by si TOP 5 finalistov SuperStar kúpili za 75 000 €, ak by vyhrali?

Tlmiče na auto, nahrávacie štúdio či nový byt. Čo by si TOP 5 finalistov SuperStar kúpili za 75 000 €, ak by vyhrali?
Zdroj: Instagram
OSOBNOSTI SUPERSTAR
Uložiť Uložené

V speváckej súťaži zostali už len tí najlepší. Opýtali sme sa ich, aké majú pocity pred veľkým finále, čo plánujú robiť po skončení šou a čo by si kúpili za 75 000 €, ak by ich vyhrali.

Spevácka šou SuperStar má za sebou prvé finálové kolo, ktoré odvysielali TV Markíza a TV Nova naživo. V ňom sa diváci museli rozlúčiť s piatimi finalistami, ktorým sa nepodarilo získať dostatočný počet diváckych hlasov.

Odporúčané
Žiadne psychické problémy nemám a mrzí ma, že si to Habera myslí, tvrdí Timotej. Spoznaj finalistov SuperStar 2020 Žiadne psychické problémy nemám a mrzí ma, že si to Habera myslí, tvrdí Timotej. Spoznaj finalistov SuperStar 2020 24. mája 2020, 14:30

Z finálovej desiatky tak zostalo päť najlepších spevákov, ktorých už túto nedeľu čaká tzv. Super Finále. Hoci v prvom finálovom kole vypadlo množstvo miláčikov publika, stále sa máme na čo tešiť, keďže v TOP 5 sa nachádzajú tie najväčšie talenty z celého Česka a Slovenska.

V tomto článku si prečítaš:
  • Kto bude v hľadisku počas Super Finále
  • Ako sa TOP 5 finalistov cíti pred záverečným a rozhodujúcim kolom
  • Aké mal Giovanni problémy na generálke
  • Prečo by podľa Dominiky mali diváci hlasovať práve za ňu
  • Čo bizarné by si Barbora kúpila ako prvé, keby vyhrá 75 000 €
  • Aké má Martin plány po skončení šou
  • Do čoho by investovala Diana, keby vyhrá

Ako bude vyzerať druhé finálové kolo?

Za prísnych hygienických a bezpečnostných opatrení a bez prítomnosti divákov odvysielajú televízie Markíza a Nova v nedeľu 31. mája druhý finálový prenos, v ktorom bude za sprievodu živej kapely päťka finalistov bojovať o titul SuperStar 2020.

Odporúčané
Ako vyzerá 10 najzaujímavejších tvárí tohtoročnej SuperStar? Niektorí majú na Instagrame už státisíce followerov Ako vyzerá 10 najzaujímavejších tvárí tohtoročnej SuperStar? Niektorí majú na Instagrame už státisíce followerov 10. mája 2020, 12:50


„V druhom živom prenose s názvom Super Finále vystúpi pätica postupujúcich, každý s dvomi pesničkami,“ vysvetľuje pravidlá kreatívny producent a režisér šou Pepe Majeský. Produkcia druhého živého prenosu bude, rovnako ako prvé finálové kolo, prebiehať za prísnych hygienických a bezpečnostných opatrení.

Na rozdiel od predchádzajúceho kola však budú osobne v hľadisku prítomné aj najbližšie rodiny súťažiacich, čo znamená, že posledné super finále nebude úplne bez publika.

 
„Diana Kovaľová a Martin Schreiner budú mať v publiku rodičov. Dominika Lukešová s Barborou Piešovou navyše aj sestry a Giovanni Ricci okrem rodičov aj priateľku Martinu, ktorá vypadla v poslednom SuperVýbere. Dvojica sa tak konečne po dvoch týždňoch uvidí,“ upresňuje Markíza. 

„Divácke hlasovanie sa po vystúpeniach v druhom finálovom kole následne pozastaví a SuperStar opustia ďalší dvaja súťažiaci s najnižším počtom hlasov. Z troch najúspešnejších sa stanú superfinalisti a divákom zaspievajú ešte raz. Jeden z nich sa potom stane SuperStar 2020,” dodáva režisér.

Odporúčané
Zvažovali sme aj natáčanie SuperStar z domu, hovorí programová riaditeľka Markízy Silvia Majeská (Rozhovor) Zvažovali sme aj natáčanie SuperStar z domu, hovorí programová riaditeľka Markízy Silvia Majeská (Rozhovor) 16. mája 2020, 13:53

Súťažiaci aj porota prešli testom na ochorenie COVID-19, všetci mali negatívny výsledok. Celý štáb bude mať rúška, rukavice, štíty a ďalšie zdravotnícke pomôcky. Súťažiaci, porota a kapela budú počas živého vysielania na obrazovke bez rúšok.

Ako sa TOP 5 finalistov cíti pred veľkým finále a čo majú v pláne po skončení šou?

Keďže sa SuperStar 2020 blíži ku koncu, rozhodli sme sa poslednýkrát vyspovedať zostávajúcich finalistov. Jeden z nich vyhrá celú súťaž a odnesie si domov výhru 75 000 €.

Odporúčané
Timotej Májsky o vypadnutí zo SuperStar: Nepovažujem sa za speváka, niektorí ľudia však boli zaujatí Timotej Májsky o vypadnutí zo SuperStar: Nepovažujem sa za speváka, niektorí ľudia však boli zaujatí 26. mája 2020, 16:33

Giovanni Ricci

Polovičný Talian, polovičný Juhokórejčan. Narodil sa v Miláne, neskôr žil v Ríme a napokon sa s rodičmi presťahovali do Nitry. Giovanni aktuálne zarezáva na STU v Bratislave. Má 22 rokov a do súťaže sa prihlásil s dlhoročnou partnerkou Martinou Koniarikovou, ktorá rovnako bojuje o postup.

„Na generálnej skúške som to nezvládol a zaspieval som pesničku veľmi zle. Bolela ma hlava z predchádzajúceho večera a mal som obavy, že to nebude dobré. Našťastie naša úžasná vocal koučka Jana Daňová nás rozveselila krátkou hlasovou rozcvičkou a vtedy sme sa všetci uvoľnili,“ prezrádza Giovanni o jeho pocitoch pred finále.


Na otázku, prečo by mali televízny diváci hlasovať práve za neho odpovedal, že je pokorný človek a vie, že mu sláva nestúpne do hlavy. „Tak, ako som vstúpil do súťaže, tak aj odídem. Chcem ukázať to, čo je vo mne a pokúsim sa každým vystúpením zlepšiť svoj výkon,“ povedal pre Refresher.


Po skončení SuperStar plánuje vydávať pesničky so svojou priateľkou Martinou. „Určite nás sledujte, pretože na rozdiel od mnohých interpretov na Slovensku, my píšeme texty po slovensky. Máte sa na čo tešiť,“ dodáva. Na otázku, čo by urobil s výhrou 75 000 eur povedal, že by sa presťahoval s partnerkou do prenájmu, kde by mali vlastné súkromie a štúdio na produkovanie hudby.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Giovanni Ricci (@heritalianboy),

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Giovanni Ricci (@heritalianboy),

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Giovanni Ricci (@heritalianboy),

Dominika Lukešová

Mladá a talentovaná Dominika má 17 rokov a pochádza z mestečka Králův Dvůr. Za ten čas, čo sa objavuje v súťaži už stihla nahrať svoju prvú skladbu. V prvom finálovom kole očarila divákov prespievaním dojemnej piesne Stay With Me od Sama Smitha.

Aké sú jej pocity pred rozhodujúcim finálovým kolom? „Cítim sa nervózne. Stále si pravdepodobne neuvedomujem, že som sa dostala do TOP 5. Je to ale obrovská pocta a je pre mňa krásne vidieť, že vo mňa ľudia veria a posielajú mi hlasy. Týmto by som im chcela ešte raz poďakovať, verím, že ich nesklamem,“ konštatuje Dominika.

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 84988 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Prečo by podľa Dominiky mali diváci hlasovať práve za ňu
  • Čo bizarné by si Barbora kúpila ako prvé, keby vyhrala 75 000 €
  • Aké má Martin plány po skončení šou
  • Do čoho by investovala Diana
  • Ako sa cíti 5 finalistov tesne pred záverečným kolom
Domov
Zdieľať
Diskusia