Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. mája 2020, 13:17
Čas čítania 0:29
Viktor Kniš

Igor Matovič po rokovaní so zástupcami fitnescentier: Spoločne budeme rešpektovať výstup konzília odborníkov

NEWS IGOR MATOVIČ
Uložiť Uložené

Premiér sa stretol s majiteľmi najväčších fitnescentier.

„Viacerí z nás sa dnes obávali, čo sa stane, ak silní chlapci zablokujú diaľnicu,“ začal Igor Matovič na tlačovej konferencii. Keďže sa nakoniec rozhodli neprotestovať násilne, len symbolicky, pozval ich na stretnutie, ktoré malo podľa neho veľký efekt. 

„Myslím, že aj z jednej aj z druhej strany zazneli pádne argumenty,“ skonštatoval premiér s tým, že je rád, že zástupcovia fitnescentier ustúpili. Podľa neho sa od svalnatých chlapov neočakávajú ústupky. 

Z ich stretnutia vyplynulo, že nechajú rozhodnúť konzílium odborníkov, ktoré zasadne dnes po tretej hodine. Všetci budú rešpektovať, ako rozhodnú skúsení virológovia a epidemiológovia.

Pavel Kiseľ z Únie fitness centier Slovenska ešte upresnil, že dnešná akcia bola apolitická, narážal pri tom na účasť extrémistickej ĽSNS, ktorá sa blokády, resp. spomalenia dopravy zúčastnila oblepenými autami.

Odporúčané
Premiér Matovič kritizuje extrémistickú ĽSNS. „Kotleby“ huckajú na 6-hodinovú blokádu Premiér Matovič kritizuje extrémistickú ĽSNS. „Kotleby“ huckajú na 6-hodinovú blokádu 25. mája 2020, 13:10
Domov
Zdieľať
Diskusia