Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. mája 2020, 19:14
Čas čítania 0:29
Daniel Mikolášik

NAKA zasahovala na východe: Policajti zadržali obchodníkov s pervitínom, v aute mali v hotovosti tisícky eur

NEWS NAKA
Uložiť Uložené

Drogy nakupovali v Košiciach a následne ich distribuovali v okresoch Spišská Nová Ves a Poprad.

Príslušníkom Národnej kriminálnej agentúra Prezídia Policajného zboru (NAKA) sa včera (piatok) v noci podarilo zlikvidovať obchod s ťažkými drogami na východe Slovenska. V noci zrealizovali akciu zameranú na zadržanie osôb, ktoré sa podieľali na obchodovaní s pervitínom.

Odporúčané
Kukláči na Záhorí objavili jeden z najväčších drogových kontrabandov na Slovensku Kukláči na Záhorí objavili jeden z najväčších drogových kontrabandov na Slovensku 23. mája 2020, 14:34

Ako informuje Polícia Slovenskej republiky na sociálnej sieti, počas akcie ĎURKO kriminalisti zaistili pervitín, ktorý práve podozriví prevážali do Spišskej Novej Vsi. Rovnako zaistili nemalú finančnú hotovosť v tisíckach eur. Priekupníci drog nakupovali pervitín v Košiciach a následne ho distribuovali v okresoch Spišská Nová Ves a Poprad. Zameriavali sa prevažne na konečných užívateľov.

Domov
Zdieľať
Diskusia