Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. mája 2020, 17:39
Čas čítania 0:38
Daniel Mikolášik

Nový iPhone 12 už nebude mať v balení klasické drôtové slúchadlá. Apple chce, aby si si dokúpil AirPods

TECH APPLE
Uložiť Uložené

Bude to vôbec po prvýkrát po 13 rokoch, čo by Apple k svojmu iPhonu nepribalil slúchadlá zdarma.

O očakávanom iPhone 12 bolo toho už napísané mnoho. Najnovšie správy však tvrdia, že nasledujúca generácia smartfónu od Apple nebude v krabici disponovať klasickými drôtovými slúchadlami EarPods, ako to bolo zaužívané doteraz pri každom iPhone.

Kalifornská spoločnosť tým chce docieliť, aby si zákazníci samostatne dokúpili bezdrôtové slúchadlá AirPods. Ako informuje známy technologický portál 9to5mac, tento strategický krok Applu by mal cieliť predovšetkým na zvýšenie predaja najnovších AirPods Pro.

Odporúčané
iPhone 12 bude ešte tenší a ponúkne hranatejšie tvary. Ako bude vyzerať nová vlajková loď? iPhone 12 bude ešte tenší a ponúkne hranatejšie tvary. Ako bude vyzerať nová vlajková loď? 17. apríla 2020, 20:41

Informáciu priniesol renomovaný analytik Ming-Chi Kuo, ktorý za posledné roky dokázal s obrovským predstihom a veľmi  presne predpovedať budúce produkty s logom nahryznutého jabĺčka. Bude to vôbec po prvýkrát po 13 rokoch, čo by Apple k svojmu iPhonu nepribalil slúchadlá zdarma.

Domov
Zdieľať
Diskusia