Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. mája 2020, 11:17
Čas čítania 0:39
Daniel Mikolášik

Kamery zachytili opitého mladíka, ktorý preliezol ohradu v ZOO. Po chvíli sa zľakol medvedice a snažil sa ju utopiť

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

V šoku sa snažil nevinnú medvedicu utopiť vo vodnej priekope.

Vo varšavskej zoologickej záhrade vyčíňal opitý mladík, ktorému sa podarilo preskočiť ochranné zábradlie a dostať sa do výbehu s medveďmi. Prítomní svedkovia sa nestačili čudovať, jeden z nich vytiahol kameru a celý incident zdokumentoval.

Odporúčané
Recenzia: Tiger King je najkontroverznejším dokumentom roka o nájomných vraždách, exotických zvieratách a neuveriteľných ľuďoch Recenzia: Tiger King je najkontroverznejším dokumentom roka o nájomných vraždách, exotických zvieratách a neuveriteľných ľuďoch 31. marca 2020, 20:10

Zábery zachytávajú, ako sa neznámy muž postaví na skalu v medveďom výbehu, avšak akonáhle ho zbadá medvedica a postupuje k nemu, vyľakaný muž skočí do vodnej priekopy. Zviera ho nasledovalo a opitý mladík, ktorý sa pravdepodobne bál o svoj život, sa medvedice držal a snažil sa ju utopiť vo vode.

Domov
Zdieľať
Diskusia