Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. mája 2020, 12:44
Čas čítania 0:43
Viktor Kniš

Aktualizované: V Pakistane sa zrútilo lietadlo s približne 100 pasažiermi, pád prežili minimálne dvaja ľudia

NEWS LIETADLO
Uložiť Uložené

Dopravné lietadlo typu Airbus A320 s takmer sto pasažiermi na palube sa zrútilo v piatok v obývanej oblasti pri pakistanskom meste Karáči.

Aktualizované 16:50:

S odvolaním na agentúry informuje BBC, že skutočný počet pasažierov bol 99 – pričom cestujúcich bolo 91 a ďalších 8 bolo členov posádky. Minister zdravotníctva už potvrdil, že minimálne dvaja ľudia pád lietadla prežili.

Aktualizované 14:45:


Pád lietadla v Pakistane neprežil nikto zo 107 ľudí, ktorí boli na palube, uviedol to starosta mesta Karáči podľa viacerých zahraničných agentúr. Tamojší letecký úrad špecifikoval, že Airbus A320 mal technický problém.  

Dopravné lietadlo typu Airbus A320 s takmer sto pasažiermi na palube sa zrútilo v piatok v obývanej oblasti pri pakistanskom meste Karáči.

Informovala o tom tlačová agentúra DPA s odvolaním sa na tamojšie letecké úrady, píšu Hospodárske noviny

Podľa aktuálnych informácií agentúr a BBC bolo na palube 107 ľudí.

Stroj Airbus A320 letel z mesta Láhaur, príčina nehody zatiaľ nie je známa. Pri páde podľa miestnych novinárov poškodil aj budovy v obytnej štvrti.

Domov
Zdieľať
Diskusia