Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Svoboda & Williams
23. mája 2020, 10:26
Čas čítania 0:44
Richard Balog

Elegantné bývanie priamo v centre Prahy. Aj takto môže vyzerať byt snov

Elegantné bývanie priamo v centre Prahy. Aj takto môže vyzerať byt snov
Zdroj: Svoboda & Williams
KULTÚRA SVOBODA & WILLIAMS
Uložiť Uložené

Byt sa nachádza v samom srdci Starého Mesta na Dlouhé tříde, ktorej história siaha až do roku 1310. Dnes je vyhľadávaná najmä milovníkmi dobrého jedla a módy.

Nie vždy je potrebné vymýšľať a nasilu pretvárať staré na nové, o čom sa dnes budeš môcť presvedčiť aj sám. V ponuke realitnej kancelárie Svoboda & Williams sme totiž objavili úžasné bývanie v samom srdci Prahy

Konkrétne pritom ide o veľkometrážny 3-izbový byt na Dlouhé tříde s podlažnou plochou na úrovni 120 metrov štvorcových, ktorého dizajn ukážkovo korešponduje s okolím. Výnimkou sú len moderné kúpeľne. 

Odporúčané
Dva domy, srnky a stromy. Víkendová chalupa z Juhočeského kraja predstavuje dokonalý únik z ruchu veľkomesta  Dva domy, srnky a stromy. Víkendová chalupa z Juhočeského kraja predstavuje dokonalý únik z ruchu veľkomesta 13. mája 2020, 12:23

Architekti pracujúci na tomto projekte odviedli skvelú prácu a vyzdvihnúť nemôžeme len príjemnú dispozíciu, v ktorej hrá hlavný prím priestranná spoločenská časť s kuchyňou, ale predovšetkým hru jednotlivých materiálov. Veľmi nás bavia kombinácie dubového dreva, luxusných kamenných obkladov, vzorovaných tapiet v spálni a dizajnérskych svietidiel umiestnených naprieč všetkými miestnosťami. 

Domov
Zdieľať
Diskusia