Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. mája 2020, 22:16
Čas čítania 3:20
Dominik Vetrák

Konečne uvidíme pravú verziu Justice League! 4-hodinový režisérsky zostrih Zacka Snydera uverejní HBO Max

FILMY A SERIÁLY JUSTICE LEAGUE
Uložiť Uložené

Ide o jedno z najväčších prekvapení roka.

Neverili sme, že sa to niekedy stane. Zack Snyder ale potvrdil, že skutočne uvidíme jeho verziu Justice League. Do kín v roku 2017 dorazila verzia režiséra Jossa Whedona (prvé dva Avengers filmy), ktorý sa posadil do režisérskej stoličky po tom, čo ju Snyder počas natáčania filmu opustil. Snyderova dcéra vtedy spáchala samovraždu a on ďalej nedokázal pracovať. Lenže so zmenou režiséra prišli aj zmeny v scenári, dialógoch a vo vyznení filmu.

Whedon natočil nové scény, pretočil už tie dokončené a údajne z toho vznikol nový film. Ten sa následne dostal do kín a nenašiel sa azda nikto, komu by sa páčil. Justice League z roku 2017 malo upokojiť nespokojných fanúšikov po filme Batman v Superman, ktorý zďaleka nenaplnil ich očakávania. Namiesto toho zasadilo DCEU (DC Cinematic Universe) poriadnu ranu, z ktorej sa asi nikdy nespamätá.

Odporúčané
V Justice League sme mali pôvodne vidieť Supermana aj v čiernom kostýme. Dokazuje to vystrihnutá scéna, ktorá sa do kín nedostala V Justice League sme mali pôvodne vidieť Supermana aj v čiernom kostýme. Dokazuje to vystrihnutá scéna, ktorá sa do kín nedostala 10. februára 2018, 15:17

Ben Affleck opustil rolu Batmana, zrušil sa pripravovaný film so Cyborgom, Henry Cavill si dal pauzu od roly Supermana (stále sa nevie, či sa k nej niekedy vráti) a Warner Bros. zrušilo ďalšie plánované filmy. Celý systém DCEU sa rozpadol a Warner musel plánovať odznova.

Vtedy bolo jasné, že marvelovky a ich MCU (Marvel Cinematic Universe) už nedoženú a namiesto toho sa sústredili na natáčanie sólových filmov bez hlbšieho prepájania príbehov a crossoverov (stretnutí) medzi postavami z filmov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia