Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. mája 2020, 9:57
Čas čítania 0:40
Viktor Kniš

Bitman nerapuje na koncertoch na playback ako niektorí a pripomína Egove slová o zrýchľovaní v programe. Počúvaj novinku

HUDBA BITMAN
Uložiť Uložené

Už čoskoro vydá Bitman debutový sólový album, ktorý uzrie svetlo sveta pod vydavateľstvom Strapa.

Okolo Bitmana to ešte pred pár týždňami žilo hlavne vďaka tomu, že sa k jeho #GodzillaChallenge vyjadril člen Kontrafaktu Ego, podľa ktorého by sme nemali byť očarení rýchlym rapom. Za krátko sa vytvorili dva veľké tábory, pričom práve Bitmana sa zastali aj Separ či Strapo.

Dnes už výmena názorov utíchla a pravdepodobne najrýchlejší domáci raper sa aj vďaka nej teší ešte väčšej pozornosti. Tá sa mu hodí aj preto, lebo už čoskoro vydáva svoj debutový sólový projekt, na ktorom podľa jeho vlastných slov budeme počuť hneď niekoľko známych mien. Novinka zároveň naznačuje, že to celé nebude len o rýchlom rape, dominovať však určite bude lyrická stránka rapu, ktorá je dnes určite väčšou vzácnosťou ako v minulosti. 

Domov
Zdieľať
Diskusia