Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. mája 2020, 21:37
Čas čítania 1:52
Dominik Vetrák

Partia vojakov sa vracia do Vietnamu, aby našli zakopaný poklad. Čelia démonom vojny, gangstrom a Jeanovi Renovi

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Da 5 Blood od Netflixu a oscarového režiséra Spikea Leeho prichádza so skvelým prvým trailerom.

63-ročný režisér a scenárista Spike Lee prichádza so svojou dramatickou novinkou Da 5 Bloods. Snímku pomohol napísať a vybral si ju hneď po úspechu so svojím posledným filmom BlacKkKlansman, ktorý uspel aj na Oscaroch. Natočenie Da 5 Bloods si zaplatil, a my sa tak môžeme tešiť na osobný príbeh vyslúžilých vojakov americkej armády. 

Odporúčané
Hviezda Timothéeho Chalameta stúpa závratnou rýchlosťou. Talentovaný mladík dobýja Hollywood a chystá úžasné filmy Hviezda Timothéeho Chalameta stúpa závratnou rýchlosťou. Talentovaný mladík dobýja Hollywood a chystá úžasné filmy 15. mája 2020, 13:30

Tí sa po rokoch vyberú späť do Vietnamu, kde kedysi bojovali v brutálnej vojne. V tom období sa dostali k truhlici so zlatom, ktorú niekde zakopali, len aby sa k nej neskôr vrátili a vykopali ju. Z nejakého dôvodu to trvalo desiatky rokov a my tak spoznáme partiu dôchodcov, ktorí si chcú zlepšiť život.

Domov
Zdieľať
Diskusia