Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. mája 2020, 19:13
Čas čítania 1:16
Martin Mičuda

BMW radu 4 obrovské ľadvinky zatiaľ nepriznáva, aj napriek tomu ich ale dostane

BMW radu 4 obrovské ľadvinky zatiaľ nepriznáva, aj napriek tomu ich ale dostane
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.press.bmwgroup.com/global/article/detail/T0307880EN/close-to-the-finish-line-–-and-to-home:-new-bmw-4-series-coupe-enters-final-phase-of-dynamic-testing" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">bmwgroup.com</a>
TECH BMW
Uložiť Uložené

Premiéra nového radu 4 od BMW je na spadnutie.

Automobilka BMW má aj pre tento rok prichystané viaceré novinky, medzi ktorými nemôže chýbať elektromobil iX3, facelift radu 5 a napokon aj úplne nový rad 4. Práve na štvorku sa upriamuje najväčšia pozornosť, keďže ako naznačil nedávny koncept a uniknuté zábery, na scénu prinesie revolučne zmenený dizajn.

Samozrejme, narážame na prednú masku, ktorá sa až nečakane zmení, a to nevravíme len o jej veľkosti ako takej. Povestné obličky, alebo ak chceš ľadvinky, totiž prejdú veľkou zmenou – budú podstatne vyššie a vertikálne orientované, čím BMW odkáže na svoju dávnu minulosť. Už samotná značka pri predstavení konceptu vyhlásila, že do väčšinovej miery ide o identický dizajn, akým sa bude hrdiť nový rad 4. Teraz nám automobilka servíruje aj prvé oficiálne fotky, na ktorých je novinka zakamuflovaná. 

Domov
Zdieľať
Diskusia