Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. mája 2020, 15:43
Čas čítania 0:48
Dominik Vetrák

Will Ferrell a Rachel McAdams spievajú vikinskú pieseň v komédii od Netflixu. Prihlásia sa do Eurovision a rozhýbu ti bránice

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Sleduj prvé zábery z komédie Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga

Netflix v lete uvedie novú komédiu so siahodlhým názvom. Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga tak trochu paroduje Game of Thrones už v prvých záberoch, ktorých sme sa dočkali prostredníctvom klipu z filmu. Klipom sa väčšinou označuje neprerušovaná scéna z filmu, no v tomto prípade ide o ozajstný hudobný klip.

Odporúčané
Hviezda Timothéeho Chalameta stúpa závratnou rýchlosťou. Talentovaný mladík dobýja Hollywood a chystá úžasné filmy Hviezda Timothéeho Chalameta stúpa závratnou rýchlosťou. Talentovaný mladík dobýja Hollywood a chystá úžasné filmy 15. mája 2020, 13:30

Nová komédia od Netflixu sa totiž zameria na Larsa (Will Ferrell) a Sigrit (Rachel McAdams), dvoch zapálených hudobníkov, ktorí sa prihlásia do Eurovízie so svojim vikinským repertoárom. V podstate pôjde o snímku o dvoch outsideroch pokúšajúcich sa splniť si svoje sny a hrdo reprezentovať svoju krajinu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia