Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. mája 2020, 14:24
Čas čítania 0:50
Dominik Vetrák

Ryan Gosling natočí nový vesmírny sci-fi film. Natočia ho oscaroví režiséri zodpovední za animovaného Spider-Mana či Lego Movie

FILMY A SERIÁLY RYAN GOSLING
Uložiť Uložené

Phil Lord a Chris Miller natočia sci-fi s názvom Project Hail Mary.

Phil Lord a Chris Miller majú posledné roky zaujímavé. Naposledy sa režijne podpísali pod 22 Jump Street, ktoré dorazilo do kín ešte v roku 2014. V roku 2018 mali do kín poslať Solo: A Star Wars Story, ale vymenil ich Ron Howard a oni medzičasom produkovali úspešné filmy, animáky a píšu scenáre. 

Odporúčané
Atypical ťa zoznámi so svetom tínedžerského autistu. Samov bláznivý, no emotívny život si zamiluješ Atypical ťa zoznámi so svetom tínedžerského autistu. Samov bláznivý, no emotívny život si zamiluješ 16. mája 2020, 13:09

Po dlhej dobe ich znova uvidíme ako režisérov, keďže podľa Variety pripravujú vesmírne sci-fi s Ryanom Goslingom. Ten sa tak po First Man od Damiena Chazelleho vydá do vesmíru po druhýkrát. Má ísť o adaptáciu knihy od Andyho Weira (The Martian) s názvom Project Hail Mary. Kniha má vyjsť na jar 2021 a vyrozpráva príbeh astronauta vo vesmíre, ktorý má za úlohu zachrániť planétu Zem.

Domov
Zdieľať
Diskusia