Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. mája 2020, 18:02
Čas čítania 0:32
Viktor Kniš

Zaslúžia si youtuberi bitku za všetky pranky a videá? Oktagon, Expl0ited a Vláďa Videos chystajú niečo obrovské

ŠPORT EXPL0ITED OKTAGON
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Oktagon zverejnil na svojom YouTube kanáli záhadné video, viac podrobností sa dozvieme už najbližšiu stredu.

Na YouTube kanáli organizácie Oktagon MMA sa objavilo záhadné video, v ktorom sú hlavnými účinkujúcimi poprední youtuberi zo Slovenska a Česka. Krátky zostrih si nepriamo uťahuje z ich tvorby, zámer videa však zatiaľ verejnosti známy nie je. Viac nepriblížili na svojich sociálnych sieťach ani Expl0ited a Vláďa Videos, zostáva nám teda len čakať, kým sa dozvieme viac podrobností. Tie by mali prísť už najbližšiu stredu o 18:00, pravdepodobne na sociálnych sieťach, resp. platforme YouTube. 

Zatiaľ sa môžeme len domievať, o čo by mohlo ísť. Je otázne, či by chalani našli dostatok odvahy na to, aby začali trénovať v gymoch a naostro sparovať.

Organizácia Oktagon MMA má za sebou už veľa úspešných udalostí a priniesla nám množstvo atraktívnych duelov vrátane minuloročného „zápasu storočia“ medzi Karlosom Vémolom a Attilom Véghom. Už teraz sa nevieme dočkať, čo si pre nás vymysleli.

Domov
Zdieľať
Diskusia