Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
17. mája 2020, 12:53
Čas čítania 0:25
Tina Hamarova

Doktorka z Liptovského Mikuláša nafúkala v službe. Namerali jej až 2,71 promile alkoholu v krvi

ZDRAVIE ALKOHOL LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ
Uložiť Uložené

Policajti lekárku zadržali a už čelí obvineniu z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

Policajti z Obvodného oddelenia Policajného zboru v Liptovskom Mikuláši zadržali lekárku, ktorá ordinovala pod vplyvom alkoholu. Lekárka sa po výzve podrobila dychovej skúške, v ktorej jej vyšlo 1,30 mg/l alkoholu v dychu, čo je v prepočte 2,71 promile. 

„Hliadka bola vyslaná preveriť oznámenie, že lekárka jednej zo všeobecných ambulancií pre dospelých ordinuje pod vplyvom alkoholu,“ informovala podľa MY Liptov Jana Balogová, hovorkyňa žilinskej krajskej polície.

 

Policajtov výsledok zaskočil. Na svojej facebookovej stránke napísali: „Výsledok bol zarážajúci, po prepočte 2,71 promile. Policajti lekárke obmedzili osobnú slobodu a predviedli ju na policajný útvar. Už čelí aj obvineniu z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.“ 

Ďalšie okolnosti prípadu sú podľa polície predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.

Odporúčané
Vyspovedali sme 5 mladých lekárov. Prečo sú niekedy aj 30 hodín v službe a čo si myslia o platoch v zahraničí Vyspovedali sme 5 mladých lekárov. Prečo sú niekedy aj 30 hodín v službe a čo si myslia o platoch v zahraničí 21. októbra 2019, 10:51
Domov
Zdieľať
Diskusia