Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. mája 2020, 13:10
Čas čítania 2:11
Dominik Vetrák

Recenzia: Musia utiecť pred Slnkom, inak všetci zomrú. Nový seriál na Netflixe je celosvetovým hitom

FILMY A SERIÁLY INTO THE NIGHT
Uložiť Uložené

Ak uvidia Slnko, zomrú. Oplatí sa sledovať nový seriál na Netflixe?

Into the Night je jedným z očakávaných májových seriálov na Netflixe. Ľudia po celom svete ho chválili, a tak sme si ho pozreli aj my. Prvá séria, ktorú si Netflix objednal od belgických tvorcov, má len 6 epizód a dokončíš ju za jeden večer. 

Dej sa začína v momente, kedy sa Sylvie snaží nastúpiť do lietadla s popolom svojho priateľa. Ten nedávno zomrel a ona chce dokončiť plánovaný výlet bez neho. Jej lietadlo však unesie terorista. Rýchlo sa však ukáže, že neplánuje nikomu ublížiť, práve naopak. Volá sa Terenzio, je vojak pracujúci pre NATO, kde sa dopočul, že čoskoro všetci zomrú.

Odporúčané
Čo sa stalo s 10 nadržancami z exotického ostrova? Netflix odvysielal exkluzívnu epizódu Too Hot To Handle Čo sa stalo s 10 nadržancami z exotického ostrova? Netflix odvysielal exkluzívnu epizódu Too Hot To Handle 14. mája 2020, 15:38

Akonáhle sa svetelné lúče dotknú zeme, ľudia stojaci na nej okamžite zomrú. Lietadlo s niečo vyše 10 pasažiermi tak vzlietne a uniká pred Slnkom, cestujúci sa snažia zachrániť si život, spojiť sa s milovanými a prísť na to, čo sa to vlastne deje. 

Priemerné hodnotenie čitateľov
Tvoje hodnotenie
Aké hodnotenie by si dal ty?
Zobraziť výsledky
Skryť výsledky
0/10
Domov
Zdieľať
Diskusia