Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. mája 2020, 13:09
Čas čítania 2:03
Dominik Vetrák

Atypical ťa zoznámi so svetom tínedžerského autistu. Samov bláznivý, no emotívny život si zamiluješ

FILMY A SERIÁLY ATYPICAL
Uložiť Uložené

Atypical ťa zavedie do sveta tínedžerov a ponúkne ti množstvo hodín skvelej zábavy.

Atypical je originálny seriál od Netflixu, ktorý vytvorila Robia Rashid. Prvú sériu odvysielal Netflix v roku 2017 a seriál sa hneď stal veľkým hitom. Budúci rok príde 4. a zároveň posledná séria a my ti dnes v článku prezradíme, prečo by si na ňu mal tak netrpezlivo čakať. Rovnako ako my, aj ty pravdepodobne zhltneš Atypical behom niekoľkých dní a úplne sa zamiluješ do jeho sveta a postáv. 

Hlavnou postavou je Sam Gardner (Keir Gilchrist), ktorý trpí poruchou autistického spektra. Sam je však jedným z tých šťastnejších detí. Ako 18-ročný je nesmierne aktívny, komunikatívny, empatický a inteligentný. Tvrdo pracuje na strednej škole, má prácu, začína sa zaujímať o dievčatá a objavuje nové zákutia svojho života. 

Odporúčané
Čo sa stalo s 10 nadržancami z exotického ostrova? Netflix odvysielal exkluzívnu epizódu Too Hot To Handle Čo sa stalo s 10 nadržancami z exotického ostrova? Netflix odvysielal exkluzívnu epizódu Too Hot To Handle 14. mája 2020, 15:38

Samov najlepší priateľ je jeho kolega Zahid (Nik Dodani). Veľkou oporou mu je aj sestra Casey (Brigette Lundy-Paine) a jeho rodičia Elsa (Jennifer Jason Leigh) a Doug (Michael Rapaport). Všetci herci podávajú skvelé výkony a vládne medzi nimi príjemná chémia. S niektorými postavami sa dokážeš hneď stotožniť, s inými vôbec. Jednou z tých menej sympatických je matka Elsa v podaní Jennifer Jason Leigh. Tá zastáva jednu z najkomplexnejších úloh.

Musela sa prevteliť do role milujúcej, častokrát otravnej matky, ktorá sa pokúša udržať kontrolu nad svojím milovaným synom, aj keď by ho tým mala obmedzovať. Jej rozhodnutia sú logické. Jej manžel Doug nemal so synom nikdy dobrý vzťah a veľmi si nerozumeli. To sa, našťastie mení vo chvíli, kedy to Sam najviac potrebuje. Matka sa im totiž začne trochu vzďaľovať. 

Priemerné hodnotenie čitateľov
Tvoje hodnotenie
Aké hodnotenie by si dal ty?
Zobraziť výsledky
Skryť výsledky
0/10
Domov
Zdieľať
Diskusia