Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti EDO-KIN.
20. mája 2020, 14:15
Čas čítania 1:53
Sponzorovaný obsah

EDO-KIN: Využili sme čas, ktorý nám koronavírus priniesol a vypracovali sme novú ponuku s úplne iným pohľadom na zákazníka

GASTRO
Uložiť Uložené

Povinné zatvorenie počas pandémie využili efektívne – pracovali na novej ponuke, ktorá bude k dispozícii už čoskoro.

Značka EDO-KIN je dnes už nielen bratislavskou stálicou a v spojitosti s ňou sa každému vybaví chuť Ázie so všetkým, čo k tomu patrí. Aj keď sa špecializujú na sushi, blízko však majú aj k Indii a v receptoch sa neboja aj experimentovať.

Zo všetkých jazykov chcú najlepšie ovládať ten zákazníkov. Ani počas pandémie koronavírusu nezaháľali a čas využili efektívne. „Využili sme čas, ktorý nám koronavírus priniesol a vypracovali sme novú ponuku s úplne iným pohľadom na zákazníka, ktorú máme v pláne spustiť po pandémii,“ hovoria majitelia siete reštaurácií a bistier. 

EDO-KIN: O kvalitných zamenstnancov sme bojovali, aj nás vydierali, dnes zaručujeme rovnakú kvalitu všetkých prevádzkok
Zdroj: Edo-kin

Keďže EDO-KIN dbá v prvom rade na kvalitu, stále pracuje na tom, aby ľudský faktor nemohol negatívne ovplyvniť zážitok zákazníka. „Okrem iného sme rozpracovali jeden z našich najväčších a najodvážnejších projektov a tým je centralizovaná výroba, ktorým chceme dosiahnuť najvyššiu možnú kvalitu prostredníctvom odbúrania možného zlyhania ľudských faktorov pri veľkom počte zamestnancov,“ hovoria autori projektu.

Zároveň sa naplno venovali aj rozvozu. Vo veľmi krátkom čase sa im podarilo vytvoriť rozvozovú sieť, a to od nového rozvozového menu, cez novovzniknuté pozície, až po nový pohľad na zefektívnenie chodu. „Možno práve tým, že sme zareagovali pomerne rýchlo stojíme stále na nohách,“ konštatujú majitelia. 

EDO-KIN: O kvalitných zamenstnancov sme bojovali, aj nás vydierali, dnes zaručujeme rovnakú kvalitu všetkých prevádzkok
Zdroj: Edo-kin
Bolo aj horšie

EDO-KIN začínal ako sushi bar dvoch dlhoročných kamarátov ešte v roku 2012 v nie veľmi známom Bratislavskom centre a dva roky balansovali na hrane krachu. Významným míľnikom bolo otvorenie prevádzky v Bory mall. Firma sa dostala viac do povedomia verejnosti a začali sa zvyšovať tržby. „Začali sme s vylepšovaním jedál, ktoré sa stávali čoraz viac obľúbenými, ale zistili sme, že nám to nevychádza ekonomicky,“ spomínajú kamaráti na minulosť. V tom čase si ešte neuvedomili, že ich úlohou bolo byť manažérmi, ktorí vedú firmu – dnes je už všetko inak.

Ďalším veľkým míľnikom bola expanzia mimo Bratislavy – do Piešťan. „To bola skúška, ako zvládneme viesť prevádzku, ktorá je v inom meste. Ďalším významným projektom bolo otvorenie bistier vo foodcourtoch,“ dodávajú. Zároveň prišiel prelom a EDO-KIN začal dovážať obchodným reťazcom čerstvo vyrobené sushi balíčky na oveľa vyššej úrovni, ako bol doposiaľ slovenský trh zvyknutý. 

EDO-KIN: O kvalitných zamenstnancov sme bojovali, aj nás vydierali, dnes zaručujeme rovnakú kvalitu všetkých prevádzkok
Zdroj: Edo-kin
Začali sa stotožňovať so všetkými kuchyňami Ázie

Konkurencia ešte pred pár rokmi v gastrobiznise preplácala kuchárov aj nekuchárov, preto sa v sieti EDO-KIN rozhodli pre zavedenie vnútorných protokolov a dnes sa lojalita pracovníkov odráža aj v chuti jedla, keďže sú ochotní počas pracovnej doby odovzdať všetkú lásku a skúsenosti, ktoré si kvalitné suroviny pri spracovaní zaslúžia. 

Dnes môžu pohodlne expandovať aj vďaka stabilnému tímu, čo sa v konečnom dôsledku odráža aj na ponuke jedál.

„Začali sme sa stotožňovať so všetkými kuchyňami Ázie a v neposlednom rade sme zmenili vizuál všetkých našich prevádzok, čo bolo veľmi dôležitou zmenou,“ dodávajú majitelia siete EDO-KIN. Dnes ich už nájdeš vo väčších priestoroch Bory Mall, ale aj v OC Central. Vyskúšať budeš môcť už júni aj veľkometrážny priestor s terasou v polyfunkčnom objekte Blumental. Jeho otvorenie však zastavila koronavírusová kríza. V OC Central bude EDO-KIN otvárať v júni aj ďalšiu prevádzku, okrem bistra tam nájdeš aj reštauráciu.

EDO-KIN: O kvalitných zamenstnancov sme bojovali, aj nás vydierali, dnes zaručujeme rovnakú kvalitu všetkých prevádzkok
Zdroj: Edo-kin
Domov
Zdieľať
Diskusia