Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. mája 2020, 20:12
Čas čítania 0:43
Dominik Vetrák

Mafia: Definitive Edition bude plnohodnotný remake! Sleduj zábery na Lost Heaven v nadupanej 4K grafike

TECH
Uložiť Uložené

Remake Mafie 1 by mal vyjsť už v auguste.

Dnes oficiálne ohlásili Mafia Trilogy, balík všetkých troch doteraz vydaných hier zo série Mafia. Čakali sme, že grafický kabátik dvojky bude o čosi krajší a upgradovaný a že jednotka jednoducho pobeží v rovnakej grafike, s akou ju vydali, aj na súčasných konzolách. Lenže vyšli oficiálne screenshoty a my tak vieme, že nás čaká plnohodnotný remake!



Hangar 13 prerobilo celú pôvodnú hru v engine, v ktorom vytvorili Mafiu 3. Čaká nás tak moderné City of Lost Heaven v 4K rozlíšení a detailnej grafike. Nové animácie, nové cutscény, nový štýl hrateľnosti. V podstate pôjde o novú mafiánsku hru, akurát s veľmi známymi postavami a príbehom. 

O remaku veľa informácií nemáme, keďže ho majú naplno odhaliť až 19. mája. Podľa všetkého si ale 19. mája budeme môcť zahrať vylepšené verzie Mafia 2 a Mafia 3 s podtitulmi Definitive Edition, no a remaku Mafie 1 sa dočkáme 27. augusta. Nižšie sa môžeš pokochať nádhernými screenshotmi. 

2K Games, ktoré hru vydá, malo problémy s licenciami pre soundtrack prvého dielu, a tak dúfame, že znova dá všetko do poriadku. Bol by hriech, keby sme v remaku nepočuli dnes už legendárne skladby. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia