Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
14. mája 2020, 15:38
Čas čítania 2:52
Adam Novosad

Čo sa stalo s 10 nadržancami z exotického ostrova? Netflix odvysielal exkluzívnu epizódu Too Hot To Handle

FILMY A SERIÁLY TOO HOT TO HANDLE
Uložiť Uložené

Netflixu sa opäť z novej reality show podarilo vyžmýkať čo najviac.

Ak si sa v posledných týždňoch neskrýval v jaskyni, tak tvojej pozornosti zrejme neušla show Too Hot to Handle. Netflix v čase pandémie koronavírusu pripravil formát, ktorého podstatou je zatvoriť desiatich nadržancov na exotický ostrov a zakázať im akúkoľvek sexuálnu aktivitu.

Odporúčané
10 totálnych nadržancov na exotickom ostrove, kde je sex zakázaný. Nová reality show na Netflixe pobláznila milióny ľudí 10 totálnych nadržancov na exotickom ostrove, kde je sex zakázaný. Nová reality show na Netflixe pobláznila milióny ľudí 21. apríla 2020, 13:01

S výhrou 100-tisíc dolárov museli súťažiaci narábať opatrne, pretože každé porušenie pravidiel, bozkávanie sa, či iné erotické aktivity ich stáli tisíce. Ak si reality show zhltol na jedno posedenie ako my, tak vieš, že sa v závere súťažiacim podarilo niekoľko desiatok tisíc získať späť a napokon si rozdelili sumu 75-tisíc.

Harry požiadal Francescu o ruku cez videohovor. Netflix zavolal 10 nadržancov do spoločného videohovoru počas pandémie
Zdroj: Netflix

Show na sociálnych sieťach spôsobila ošiaľ aj vďaka výborným súťažiacim. Každý z nich mal charizmu aj príbeh. Niektorí súťažiaci sa od začiatku snažili vytvárať medzi sebou zmysluplnejšie vzťahy, zatiaľ čo iní prišli do show iba ukázať svoje vypracované telo a porušiť čo najviac pravidiel.

Netflix napokon pochopil, že na obrovskej popularite reality show by mohol získať aj počas karantény. Zorganizovali teda stretávku pomocou videokonferencie cez aplikáciu Zoom, na ktorej moderovanie sa podujala Desiree Burch.

Od začiatku bolo jasné, že sa na dodatočnej epizóde poriadne zasmejeme, pretože Desiree nedokáže zadržať smiech v žiadnej situácii a tak sme postupne vychutnali zábery na dvojice, ktoré sa vytvorili v luxusnom rezorte, až po individuálnych súťažiacich.

Odporúčané
Too Hot to Handle: Takto dnes žijú 10 nadržanci, ktorí na exotickom ostrove nemohli mať sex v reality show Too Hot to Handle: Takto dnes žijú 10 nadržanci, ktorí na exotickom ostrove nemohli mať sex v reality show 27. apríla 2020, 12:09

Najväčším lákadlom show sa stala dvojica Harry a Francesca. V médiách sa objavili správy o tom, že zostali párom aj po skončení show. Harry ale vysvetlil, že po počiatočnom randení sa ich cesty rozdelili. 

Po krátkej prestávke však zistili, že bez seba nevedia existovať, a tak dnes uvažujú o tom, že sa spolu presťahujú do Los Angeles, kde už Harry býva. Francesca zatiaľ zostáva v Kanade. Vzťah týchto dvoch však prerástol do takého intenzívneho zväzku, že obaja priznali, ako občas pokukujú po zásnubných prsteňoch.

Aby toho nebolo málo, Harry napokon priamo vo videohovore vytiahol cukrovinkový prsteň Ring Pop a požiadal svoju priateľku o ruku.

Harry požiadal Francescu o ruku cez videohovor. Netflix zavolal 10 nadržancov do spoločného videohovoru počas pandémie
Zdroj: Netflix

Netflix odpoveď Francescy dlho naťahoval, ale ona nakoniec súhlasila. Ľudia na sociálnych sieťach sa tak okamžite začali vypytovať, či bola takáto žiadosť o ruku skutočná, a aj keď obaja tvrdia, že reálna bola, nepovažujú sa za zasnúbených. Vraj sa Harry musí rovnakú otázku spýtať aj osobne, čo však bude možné až po skončení pandémie koronavírusu.

Harry požiadal Francescu o ruku cez videohovor. Netflix zavolal 10 nadržancov do spoločného videohovoru počas pandémie
Zdroj: Netflix

Dvojica Sharronda nepokračuje tak úspešne ako Harry a Francesca. Vo videohovore sme sa dozvedeli, že sa rozišli krátko po skončení show, ale stále zostávajú dobrými priateľmi.

Nechceli rozprávať o detailoch svojho odlúčenia, no Rhonda nakoniec nedokázala potlačiť slzy. Na oboch bolo vidieť, ako im na tom druhom záleží. Možno sa tak ich cesty spoja niekedy v budúcnosti.

Kelz sa v stretávke objavil iba na niekoľko minút, keď si vymenil pár viet s Desiree o tom, ako aj naďalej využíva svoje účtovnícke zručnosti v bežnom živote. Pochválil sa, že zostáva bez priateľky, ale všimol si vyjadrenia supermodelky Emily Ratajkowski, ktorá vraj poznamenala, že jej Kelz padol do oka. Ich vzťah je však iba v plienkach, a tak sa k nemu nechce vyjadrovať – zavtipkoval si.

Harry požiadal Francescu o ruku cez videohovor. Netflix zavolal 10 nadržancov do spoločného videohovoru počas pandémie
Zdroj: Netflix

Na obrazovkách sa znovu objavila aj Haley, ktorú museli z exotického ostrova vykopnúť, pretože neplnila žiadne úlohy.

Rovnaký prístup jej očividne zostal dodnes, pretože v novej epizóde otvorene pohŕda celým konceptom show a s láskou v očiach spomína iba na Francescu, s ktorou sú vraj dodnes dobré kamarátky.

O nič lepšie nedopadla ani Britka Chloe. V prvej epizóde reality show sa predstavila ako dievča, ktoré nepatrí medzi tie najbystrejšie. Napriek tomu sa stala obľúbenkyňou divákov a v dodatočnej epizóde sa dokonca naučila nové slovo – emulate, teda v preklade napodobniť. Jej vystúpenie vo videohovore však pôsobila silene a fejkovo, s čím však pri Chloe treba zvyčajne rátať.

Harry požiadal Francescu o ruku cez videohovor. Netflix zavolal 10 nadržancov do spoločného videohovoru počas pandémie
Zdroj: Netflix

Bryce, hollywoodsky lámač sŕdc žijúci na lodi, zase pookrial a namiesto rozdielnej ženy každú noc vraj začal rozmýšľať nad zmysluplnejšími vzťahmi. V dodatočnej epizóde dokonca zaspieval aj skladbu, ktorú zložil pre všetkých súťažiacich o tom, ako spolu osobnostne vyrástli

V epizóde sa objavil aj Brit David, ktorý sa v profesionálnom živote venuje osobnému trénerstvu a môže sa pochváliť zrejme najlepšou postavou zo všetkých súťažiacich. Spoločne s ostatnými chlapmi ako Sharron, Harry či Kori dostali od Desiree v závere vtipnú úlohu nakresliť svoj penis pomocou kreatívnej metafory.

Harry požiadal Francescu o ruku cez videohovor. Netflix zavolal 10 nadržancov do spoločného videohovoru počas pandémie
Zdroj: Netflix

Zatiaľ čo Sharron sa opäť pochválil plechovkou od osviežovača vzduchu, Kori rovno spojil dva papiere dokopy a Harry zaúradoval svojím „boyfriend dickom“, ktorý nemusí byť najväčší, ale ženám vraj spôsobuje najväčšie potešenie.

Dodatočná epizóda síce pobavila, zanechala v nás však aj zmiešané pocity. Často sme narazili na silené pokusy o vtipy, nekonečné množstvo fejkového smiechu no aj na niekoľko zaujímavých informácií o tom, čo nové sa udialo v živote súťažiacich.

Netflix síce epizódu zbúchal na kolene, ale podarilo sa mu priliať olej do ohňa popularity show Too Hot To Handle a to bolo zrejme jediným cieľom.

Domov
Zdieľať
Diskusia