Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je PR správa spoločnosti Pekné rúška.
13. mája 2020, 15:09
Čas čítania 1:23
Sponzorovaný obsah

Vytvor si rúško s vlastným motívom na želanie, môžeš byť chodiaci meme obrázok aj známa osobnosť

MÓDA
Uložiť Uložené

Slovenskí autori projektu Pekné rúška už ponúkajú aj možnosť vytvoriť si vlastný dizajn, keďže sa ochrana dýchacích ciest stáva našim každodenným módnym doplnkom.

Rúška sa už stali našou každodennou súčasťou a žiaľ, nejaký čas nám budú robiť ešte nutnú spoločnosť. Dobrou správou však je, že si tento novodobý módny doplnok môžeme prispôsobiť podľa seba, ak ide o dizajn. Zároveň netreba zabúdať na funkčnosť, preto sú slovenskí autor projektu Pekné rúška ideálnou voľbou. 

Rúška v ich ponuke sú kvalitne ručne vyrábané a vždy minimálne 2-vrstvové zo 100 % certifikovanej bavlny najvyššej kvality. Medzi najobľúbenejšie patria tie z edície ZVLÁDNEME TO s luxusne vyšitým znakom Slovenskej republiky, aké už dnes nosia aj ústavní činitelia vrátane premiéra Igora Matoviča. Aktuálne je možné vybrať si jedno z 10 farebných kombinácií, prípadne máš využiť akciu v prípade zakúpenia celej zberateľskej edície.

Vytvor si rúško s vlastný motívom na želanie, môžeš byť chodiaci meme obrázok aj známa osobnosť
Zdroj: TASR
Vlastný motív, ale aj množdtvo preddefinovaných

Stále obľúbenejšími rúškami sa stávajú rúška s vlastným motívom. V jednoduchom a najmä prehľadnom editore si môžeš vytvoriť úplne unikátne rúško už od jedného kusu. Môžeš si vybrať z preddefinovaných motívov, pridať vlastné texty, alebo vložiť akýkoľvek obrázok, či logo. Z bohatej ponuky preddefinovaných obrázkov si môžeš zvoliť vlajku, alebo znak väčšiny krajín, vtipné texty, či zábavné smajlíky. Rúška sú aj ideálnym darčekom k meninám,  narodeninám, či k inému sviatku.

Čo je ale najdôležitejšie, ochranné rúško je opakovateľne použiteľné, môzěš ho prať v práčke a dokonca aj prežehliť. Ani v tejto situácii nemôžeme zabúdať na ochranu a udržateľnosť prírody a práve jednorazové ochranné pomôcky sú v tomto obrovskou prekážkou. 

Všetky rúška od týchto Slovákov sú šité v univerzálnej veľkosti, ale je možné v poznámke pri objednávke požiadať o väčšiu, či menšiu veľkosť.

Vytvor si rúško s vlastný motívom na želanie, môžeš byť chodiaci meme obrázok aj známa osobnosť
Zdroj: Pekné Rúška

Kúpou rúška pomáhaš

Najdôležitejšie je, že z každého predaného kusu investujú Pekné rúška jedno euro na ochranný zdravotný materiál pre ľudí bojujúcich s nákazou v prvej línii. Do dnešného dňa neodmietli ani jeden tím záchraniek, zdravotných sestier aj celých nemocníc, ktoré sa im ozývajú s prosbou o pomoc. „Spolu je to už takmer 2000 rúšok, ktoré sme ušili a bezplatne venovali rôznym neziskovým organizáciám.“ odhadol Gavaľa.

Pekné rúška momentálne doručujú v Bratislave a okolí do 24 hodín vrátane víkendu, na zvyšok Slovenska ich prinesú kuriéri do 48 hodín. Doručenie je bezplatné pri objednávke nad 50 eur. V sortimente dnes už nájdeš aj dezinfekcie, respirátory či dokonca najnutnejšie potraviny, medzi ktorými nájdeš aj instatné droždie, ktorého je na trhu úplný nedostatok. Vo výbere nechýbajú ani výhodné balíčky.

Vytvor si rúško s vlastný motívom na želanie, môžeš byť chodiaci meme obrázok aj známa osobnosť
Zdroj: Pekné Rúška
Domov
Zdieľať
Diskusia