Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. mája 2020, 10:44
Čas čítania 5:05
Viktor Kniš

Tekashi klamal, keď súdu povedal, že sa chce zmeniť a byť symbolom nádeje: 5 chýb, ktoré spravil 6ix9ine po prepustení

Tekashi klamal, keď súdu povedal, že sa chce zmeniť a byť symbolom nádeje: 5 chýb, ktoré spravil 6ix9ine po prepustení
HUDBA 6IX9INE
Uložiť Uložené

Tekashi je už niekoľko týždňov na slobode a jeho kontroverzia graduje, aj Ego si už dnes myslí, že je 6ix9ine v ohrození života.

„Bojím sa o neho. Tak, ako ľahko dali dole Nipseyho, XXXTentaciona alebo Pop Somokea, o tom ste väčšina z vás ani nečítali. Jemu sa tiež môže niečo hrozné stať,“ konštatuje člen Kontrafaktu Ego, ktorý mal v minulosti k Tekashimu blízko počas jeho návštev na Slovensku. Aj on si myslí, že súčasné provokácie môžu dopadnúť veľmi zle. Všetkých troch raperov, ktorých Ego vymenoval, v posledných rokoch niekto zastrelil a motív ich vrážd do dnešného dňa nie je stopercentne zrejmý. 

Odporúčané
Ego: Tekashi nebol žiadny gangster. Bol v rozpakoch, keď mal preskočiť plot na kúpalisko Ego: Tekashi nebol žiadny gangster. Bol v rozpakoch, keď mal preskočiť plot na kúpalisko 26. septembra 2019, 18:46

Tekashiho kroky je dnes náročné nesledovať, keďže jeho aktivity majú obrovský výtlak. Pripravili sme preto krátky súhrn toho, čo všetko nás už prekvapilo vzhľadom na aktuálnu situáciu pre 24-ročného rapera.

5 chýb, ktoré 6ix9ine spravil po prepustení: Riskuje život, keď kričí, že je kráľom New Yorku a ukazuje šperky?
Zdroj: 6ix9ine/IG
Klamal sudcovi, ktorý rozhodol o jeho budúcnosti

6ix9ine sa do väzenia dostal v novembri 2018, obvinili ho v súvislosti s pašovaním drog, násilných a ozbrojených trestných činov a prepojenia s gangom Nine Trey. Maximálny 47-ročný trest za mrežami však nedostal, pretože sa dohodol s federálnou políciou a pomohol usvedčiť 11 členov gangu, ktorí sa nakoniec všetci priznali, resp. im vinu uznal súd. Prokurátor ocenil Tekashiho spoluprácu a navrhol zníženie trestu na nutné minimum, keďže to bol práve dúhový raper, kto stotožnil hlasy, tváre, prezývky a civilné mená členov Nine Trey.

Prečo by niekto chcel raperovi ublížiť je zrejmé, a preto je nepochopiteľné, prečo zvolil rétoriku, ktorá ho môže stáť život. Tekashi je pre koronavírusovú pandémiu na slobode už niekoľko týždňov, do starých koľají plných kontroverzie sa však vrátil hneď v piatok, keď vydal svoj nový klip. V ňom mladý interpret ukazuje, že veľkú časť toho, čo povedal na súde v rámci svojej záverečnej reči, nemyslel vážne. 

Odporúčané
Tekashimu sa pripomína bývalý manažér Shotti. Raper ho dostal za mreže na 15 rokov svedectvom, aby sa sám vyhol trestu Tekashimu sa pripomína bývalý manažér Shotti. Raper ho dostal za mreže na 15 rokov svedectvom, aby sa sám vyhol trestu 3. septembra 2021, 9:30

Dnes už 6ix9ine sebavedomo vykrikuje, oháňa sa slovom „udavačstvo,“ zároveň ukazuje retiazky a nadáva všetkým naokolo. V liste sudcovi, ktorý rozhodol o jeho skrátení trestu zo 47 rokov na 24 mesiacov Tekashi tvrdil, že sa zmení: „Chcem využiť svoje platformy na to, aby som napravil všetky svoje chyby. Chcem inšpirovať mladých. Moje aktivity budú hovoriť pravdivý príbeh úspešného rastu, vykúpenia a ukážu moju ochotu zmeniť sa,“  napísal v liste Tekashi.

Dnes už vieme, že to nie je pravda a zároveň je takmer isté, že výstredný Daniel s dúhovými vrkočmi nebude mať dôvod spomaliť. Existuje podozrenie, že jeho invektívy k okoliu budú čoraz intenzívnejšie. 

Tekashi sudcovi: Zmením sa k lepšiemu, som vzorom pre milióny ľudí; Tekashi po prepustení: Som kráľom New Yorku

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 84482 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Ako Tekashi nehovoril pravdu, keď tvrdil, že sa chce polepšiť a chce byť ideálnym vzorom pre fanúšikov
  • Aké chyby spravil krátko po prepustení len preto, lebo sa chcel pochváliť novými šperkami za milióny
  • Ako verejnosti opakovane odhalil, kde sa skrýva
  • Ako sa rozhodol vysvetliť, že je udavač a prečo pravdepodobne nezvolil správnu taktiku
  • Prečo pred súdom pravdepodobne klamala aj jeho matka
Domov
Zdieľať
Diskusia