Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. mája 2020, 19:17
Čas čítania 0:51
Dominik Vetrák

Boba Fett sa objaví v 2. sérii The Mandalorian. Hrať ho bude herec, ktorý vo filmoch hral jeho otca Janga

FILMY A SERIÁLY THE MANDALORIAN
Uložiť Uložené

2. séria Mandaloriana bude plná známych postáv z filmovej ságy.

Boba Fett mal plodný týždeň. Najprv sme sa dozvedeli, že zrušený Star Wars film od Josha Tranka (Kronika, Fantastic Four) bol skutočne o najznámejšom lovcovi odmien v Star Wars univerze. Teraz sa prostredníctvom The Hollywood Reporter dozvedáme, že sa táto legendárna postava predsa len vráti. Malo by ísť o malú rolu v 2. sérii obľúbeného seriálu The Mandalorian, ktorá sa na Disney+ začne vysielať ešte tento rok.

Boba Fetta by si mal zahrať Temuera Morrison. Ten hral v trilógii (Star Wars: Epizódy I, II a III) otca Boba Fetta s menom Jango Fett. Keďže je ale Boba klonom Janga, ide v podstate o toho istého človeka, takže ich identický výzor nebude divný. Boba Fett sa už údajne objavil v prvej sérii The Mandalorian, konkrétne v epizóde Gunslinger. Malo ísť o tajomnú postavu, ktorá sa objavila pri mŕtvole Fennec Shand (Ming-Na Wen). 

Domov
Zdieľať
Diskusia