Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. mája 2020, 15:52
Čas čítania 0:46
Dominik Vetrák

Deadpool 3 je v nedohľadne. Marvel s ním údajne nemá žiadne plány

FILMY A SERIÁLY DEADPOOL 3
Uložiť Uložené

Nikto netuší, aká je situácia s Deadpoolom

V marci 2019 kúpilo štúdio Disney konkurenčné štúdio Fox. Mutanti a X-Men sa tak mohli dostať do Marvel Cinematic Universe. Všetky postavy mal čakať reštart a niekoľkoročná pauza, no Deadpool mal byť výnimkou. Postava je tak spätá s hercom Ryanom Reynoldsom, že bolo neprípustné, aby štúdiá rolu preobsadili.

Navyše, vďaka šialenosti Deadpoola a tomu, že si postava uvedomuje svoju komiksovú existenciu, by bolo jednoduché vysvetliť, čo sa vlastne stalo a určite o tom budú v jeho filmoch aj vtipkovať.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Auditioned for the role of “Anthony Stark”. Didn’t come even remotely close, but the nice man with the taser escorted me to the ground.

Príspevok, ktorý zdieľa Ryan Reynolds (@vancityreynolds),

V decembri 2019 nám Ryan Reynolds potvrdil, že sa na Deadpoolovi 3 skutočne pracuje a tvorcovia sa stretávajú s Marvelom. Podľa všetkého sa však stále nedohodli na tom, ako by mal tento svet splynúť so svetom Marvelu a o čom by film mal byť. Spolutvorca postavy Deadpoola Rob Liefeld to prezradil v rozhovore s Inverse. Zároveň z nejakého dôvodu kritizoval rozvrh filmov Marvelu na najbližšie roky.

Domov
Zdieľať
Diskusia