Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. mája 2020, 12:38
Čas čítania 0:53
Viktor Kniš

Bude mať Zayo ako prvý slovenský raper skladbu s Tekashim odkedy ho prepustili z väzenia?

HUDBA 6IX9INE ZAYO
Uložiť Uložené

Haha Crew a Tekashi k sebe majú už niekoľko rokov veľmi blízko, a tak bolo len otázkou času, kedy si dúhový raper spomenie na svojich starých kamošov.

Boli to práve členovia Haha Crew a konkrétne Dalyb, kto „objavil“ Tekashiho v čase, keď ešte nikto netušil, že existuje. Netrvalo dlho a dúhový raper už stál na pódiách v Bratislave a Prahe, odkiaľ jeho kroky smerovali na vrchol hudobného priemyslu. Po spoluprácach s Kanyem Westom a Nicki Minaj sa dostal do väzenia a dnes opäť víri hladiny vďaka kontroverziám po prepustení.

Odporúčané
6ix9ine prišiel prvýkrát na Slovensko vďaka Dalybovi. Yaksha rozpráva príbeh o Tekashim a promuje slivovicu v americkom rozhovore 6ix9ine prišiel prvýkrát na Slovensko vďaka Dalybovi. Yaksha rozpráva príbeh o Tekashim a promuje slivovicu v americkom rozhovore 16. apríla 2019, 16:21

Zayo aktuálne na svojom Instagrame zdieľal časť konverzácie s Tekashim, podľa všetkého však nejde o nové správy, čo sa dá jednoducho vyčítať zo spodnej časti screenshotu. Keďže Instagram vypisuje nové správy postupne a novšie sa zobrazujú najnižšie, musí ísť o časť konverzácie minimálne z roku 2017.

Domov
Zdieľať
Diskusia