Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. mája 2020, 9:34
Čas čítania 1:00
Viktor Kniš

Tekashiho prvý track po prepustení z väzenia prekonal Eminemov svetový rekord v počte views za 24 hodín pre rapovú skladbu

HUDBA 6IX9INE
Uložiť Uložené

6ix9ine je rekordman. To, čo sa mu poča víkendu podarilo, neprekoná možno už nikto.

V nedeľu večer pridal 6ix9ine dnes už zmazaný príspevok na Instagrame, v ktorom v krátkosti vysvetlil, prečo sa rozhodol udať nebezpečný gang. Tekashi argumentuje tým, že jeho úlohou je prekonávať limity hudby, čo sa dnes ukazuje ako pravdivý fakt. Aj keď ho množstvo ľudí nenávidí, počítadlo lajkov a dislajkov pri najnovšom tracku hovorí, že si získal 90 % fanúšikov pri viac ako 4 miliónoch hlasov, čo je dôkaz, že môže nerušene pokračovať v tom, čo robí a môže si byť istý, že mu to bude vynášať. 

Ešte markantnejší je však dôkaz prichádzajúci so samotným počítadlom views. Podľa Chartdata zaznamenal za prvých 24 hodín Tekashi približne 43 miliónov views, čo je ešte o približne 5 miliónov viac, ako dokázal získať Eminem na disstracku Killshot pre Machine Gun Kellyho. Veterán z Detoritu síce nepotreboval ani videoklip, aj napriek tomu však platí, že 6ix9ine je v súčasnosti držiteľom svetového rekordu v počte views na jednej skladbe na YouTube za 24 hodín v rámci rapového žánru.

Domov
Zdieľať
Diskusia