Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. mája 2020, 19:44
Čas čítania 0:57
Viktor Kniš

6ix9ine zaplatil za hodinky 1 500 000 dolárov a za retiazku 750 000 dolárov. V karanténe rozhadzuje a fotí sa s peniazmi

OSOBNOSTI 6IX9INE
Uložiť Uložené

Dúhový raper mal podľa všetkého nasporených dosť peňazí, keďže si v súčasnosti môže dovoliť okrem nonstop ochranky aj drahé šperky.

6ix9ine sa v prvom videoklipe po návrate z väzenia predvádza v jednej izbe, kde okrem výrazných ženských zadkov okamžite padne divákovi pohľad aj na šperky, ku ktorým má dlhodobo veľmi kladný vzťah. Keďže ho pred približne dvomi rokmi členovia vlastného gangu okradli o retiazku s diamatovou podobizňou Jigsawa, musel si zadovážiť novú. Tentokrát znázorňuje žraloka zo série Hľadá sa Nemo. Podľa jeho vlastných slov má hodnotu 750-tisíc dolárov, 6ix9ine však už video, v ktorom sa ňou chváli, zmazal.

Odporúčané
Bude mať Zayo ako prvý slovenský raper skladbu s Tekashim odkedy ho prepustili z väzenia? Bude mať Zayo ako prvý slovenský raper skladbu s Tekashim odkedy ho prepustili z väzenia? 11. mája 2020, 12:38

Okrem retiazky ukazuje aj štyri kusy hodiniek, ktoré majú podľa Tekashiho hodnotu 1,5 milióna dolárov. TMZ ešte pred niekoľkými týždňami informovalo, že okrem šperkov nakúpil raper aj drahé autá, konkrétne má ísť o značky Aventador, McLaren, Rolls-Royce, Mercedes Benz G-Wagon a Range Rover. Informácie o autách zatiaľ potvrdené nie sú, bulvárny denník však ako prvý vedel, že spomínaná reťaz má podobizeň žraloka, aj keď sa ešte Tekashi neukázal na verejnosti. S veľkou pravdepodobnosťou spolupracuje TMZ s ľuďmi z veľmi blízkeho okolia kontroverzného interpreta. 

Domov
Zdieľať
Diskusia