Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. mája 2020, 8:58
Čas čítania 0:33
Viktor Kniš

Igor Matovič bude špeciálnym hosťom v jojkárskom Inkognito

OSOBNOSTI IGOR MATOVIČ
Uložiť Uložené

Slovenský premiér prijal pozvanie do zábavnej show v televízii JOJ.

Po prezidentke prijal pozvanie do zábavnej relácie Inkognito na TV Joj aj premiér Igor Matovič.

Keďže medzi špeciálnymi hosťami hádajú známi slovenskí herci hlavne mená zo šoubiznisu, už len skutočnosť, že prišiel politik, ich veľmi prekvapila. „Opýaj sa, či si s ním tykáš,“ žartoval Marián Čekovský, keďže medzi obyčaje súťaže patrí, že sa jednotliví súťažiaci pýtaju, či sa s hosťom poznajú aj osobne. 

Predseda vlády Igor Matovič tak opäť prekvapil, tentokrát aj mimo svojich facebookových statusov. Celý nový diel si budeš môcť pozrieť v pondelok večer. V prípade dielu so Zuzanou Čaputovou zaznamenalo Inkognito rekordnú sledovanosť, bude preto zaujímavé sledovať, či sa podarí šéfovi OĽaNO prekonať ju. 

Odporúčané
TOP 10 momentov budúceho premiéra Igora Matoviča: Plakal, kričal a vysypával injekčné striekačky TOP 10 momentov budúceho premiéra Igora Matoviča: Plakal, kričal a vysypával injekčné striekačky 1. marca 2020, 19:57

Celkovo si zábavnú šou s prezidentkou pozrelo v skupine 12+ až 898-tisíc divákov. Pasáž, v ktorej účinkovala Zuzana Čaputová, získala pozornosť až 1 053 000 divákov. Celkovo Inkognito zasiahlo až 1 292 000 divá­kov. Ide o najlepší výkon relácie v celej jej histórii vysielania.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia