Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. mája 2020, 16:13
Čas čítania 0:46
Matej Krajčovič

Disney+ chystá pokračovanie Lovcov pokladov s Nicolasom Cageom. Bude ako film aj seriál

FILMY A SERIÁLY NICOLAS CAGE
Uložiť Uložené

Film bude chcieť nalákať predplatiteľov pre streamaciu službu.

Streamovacia platforma Disney+ chystá podľa informácií webu ScreenCrush.com pokračovanie filmov Lovci pokladov (Honba za pokladom Templárov) a Lovci pokladov: Kniha tajomstiev.

Z pohľadu tržieb úspešné, no z pohľadu kritikov naozaj rozporuplné príbehy mali v hlavnej úlohe dobrodruha Benjamina Gatesa, ktorého stvárnil Nicolas Cage ešte v rokoch 2004 a 2007.

Disney pravdepodobne nakrúti „trojku“ v samostatnom jeden a pol či dvojhodinovom filmovom formáte, no ako velí poučka pri snahe dosiahnuť čo najväčšie tržby a sledovanosť, noví Lovci pokladov (National Treasure) prídu aj ako seriál.

Disney+ chystá pokračovanie Lovcov pokladov s Nicolasom Cageom. Bude ako film aj seriál
Zdroj: Disney.com

„Určite pracujeme na jednom (projekte) pre streamovanie a robíme tiež na jednom pre veľké plátno. Dúfajme, že oba prídu naraz. Ten pre Disney+ má oveľa mladšie obsadenie. Je to rovnaký koncept, ale s mladými hercami. Filmový bude mať už známych hercov,“ povedal producent Jerry Bruckheimer, ktorému tento rok vyšli už Bad Boys for Life a v lete sa pridá aj Top Gun: Maverick.

Domov
Zdieľať
Diskusia