Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. mája 2020, 11:14
Čas čítania 0:39
Matej Krajčovič

Lietadlo s nigérijskými repatriantmi muselo núdzovo pristáť, jedna zo žien totiž krátko po štarte porodila dieťa

NEWS
Uložiť Uložené

Stroj bol vo vzduchu iba približne 30 minút.

Objem leteckej prepravy na celom svete sa prepadol snáď tak, ako ešte nikdy v histórii. Na oblohe nájdeš prakticky iba lietadlá, ktoré prevážajú zdravotnícky materiál a tzv. repatriantov, teda ľudí vracajúcich sa do domovskej krajiny za prísnych karanténnych opatrení.

Server Airlive.net informoval, že jeden z takýchto letov spoločnosti Emirates prevážal nigérijských občanov z Dubaja, no posádka musela riešiť problém, s ktorým asi vopred príliš nepočítala. Jedna zo žien totiž začala približne 30 minút po štarte rodiť. 

Odporúčané
Prečo si Ryanair pýta otravné poplatky navyše? Slovenská letuška nám prezradila, ako aerolinka funguje Prečo si Ryanair pýta otravné poplatky navyše? Slovenská letuška nám prezradila, ako aerolinka funguje 22. novembra 2018, 16:10

Piloti tak stroj okamžite otočili naspäť. Žena aj novonarodený chlapček sú vraj úplne v poriadku, no do Nigérie sa budú môcť vrátiť, až keď sa matke podarí vybaviť rodný list a potrebné cestovné dokumenty pre jej dieťa. 

Domov
Zdieľať
Diskusia