Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. mája 2020, 8:38
Čas čítania 0:49
Viktor Kniš

Ariana Grande a Justin Bieber ukázali, ako trávia karanténu. Všetky zárobky z najnovšieho klipu darujú najzraniteľnejším

HUDBA ARIANA GRANDE JUSTIN BIEBER
Uložiť Uložené

Vzácne spojenie dvoch obrovských hviezd prichádza práve z dôvodu aktuálnej situácie.

Aj keď popové svety Ariany Grande a Justina Biebera majú relatívne logický prienik, nepatria medzi interpretov, ktorí by si k sebe našli hudobnú cestu a pravidelne spolupracovali. Tentokrát ich však spojil spoločný manažér Scooter Braun a výsledkom je novinka Stuck With U, ktorá vznikla ako reakcia na aktuálnu situáciu. Najdôležitejšie v tomto prípade je, že celý profit zo streamovacích služieb, YouTube a ďalších komerčných platforiem autori darujú na dobrú vec. 

Zároveň bolo cieľom pozdvihnúť to, akým spôsobom sa zdravotníci v Spojených štátoch zapájajú do boja s pandémiou. Braun ďalej skonštatoval, že podobné charitatívne projekty by chcel so svojimi umelcami robiť každý rok, keďže mal možnosť vidieť, že si to aj v tomto prípade Justin a Ariana veľmi užili. 

Domov
Zdieľať
Diskusia