Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti CCC.
12. mája 2020, 17:16
Čas čítania 1:16
Sponzorovaný obsah

Emma Drobná: Bulvárny redaktor chcel vedieť, či som niekedy mala problém s políciou (Rozhovor)

REFRESHER CCC EMMA DROBNÁ
Uložiť Uložené

Mladá popová speváčka dokončuje práce na druhom sólovom albume, a tak sme ju zavolali do nášho Refresher štúdia, aby nám prezradila čosi viac.

Emma Drobná už čoskoro vydá svoj druhý sólový album, ktorý je vo finálnej fáze. V našom videorozhovore sme si pustili aj exkluzívnu ukážku, zároveň sme sa dozvedeli čosi viac o tom, ako tento projekt vznikal a na čo všetko sa môžeme tešiť. Emma si zaspomínala aj na spoluprácu so slovenskými rapermi, ale niekoľko momentov z jej kariéry, pri ktorých bola naozaj nahnevaná.

Mladá autorka mnohých hitov v minulosti študovala módu v Dánsku a aj keď sa vybrala iným smerom, pravdou zostáva, že od nej až tak ďaleko neutiekla. Okrem toho, že si dáva záležať na svojom vzhľade, je aj ambasádorkou línie Quality spoločnosti CCC.

Línia Quality je reprezentovaná kolekciami značiek Lasocki Gino Rossi, Charakteristickým znakom týchto značiek je použitie prírodnej kože a sofistikovaný elegantný dizajn. V oboch prípadoch sú produkty týchto značiek  vyrábané v Európe s dôrazom na najvyššiu kvalitu, presnosť spracovania a výber vkusných dekoratívnych prvkov.

Aj samotná Emma v našom rozhovore prezradila, že jej záleží v prvom rade na tom, aby bola jej obuv kvalitná. Záleží jej na materiáloch a vyhotovení. A pokiaľ ide o to, aký typ obuvi nemá rada, tak sú to balerínky. Zaspomínala si aj na dobu pred viac ako 10 rokmi, kedy nosila ikonickú skateboardovú obuv známu ako „chleby.“

Gino Rossi je predovšetkým o elegancii, vkuse a módnom strihu. Značka svoju povesť získala vďaka vynikajúcej znalosti najnovších trendov a kreatívnemu prístupu ku klasike. Spoločnosť bola založená vďaka spolupráci medzi poľskými a talianskymi partnermi, ktorí sa rozhodli spojiť svoje skúsenosti a využiť ich pre vytvorenie kvalitnej koženej obuvi pre náročných zákazníkov.

Lasocki je vlastnou značkou CCC, ktorá už dlhé roky prináša kvalitnú koženú obuv pre celú rodinu. Samostatné línie pre ženy, mužov, tínedžerov i deti sú charakteristické nadčasovou eleganciou, kvalitnými materiálmi a precíznym spracovaním. Kombináciou vysokej kvality, elegancie a výbornej ceny je značka Lasocki najobľúbenejšou značkou v sieti CCC.

Každú sezónu sú predstavované nové modely pre ženy i mužov. V každej kolekcii nájdeme obuv v plnú farieb s originálnymi vzormi, ktoré kombinujú klasické a tradičné štýly s aktuálnym módnym trendom.

Domov
Zdieľať
Diskusia