Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Jägermeister.
8. mája 2020, 9:40
Čas čítania 1:03
Sponzorovaný obsah

Gleb, Radikal či DJ EKG v tvojej obývačke? Projekt #SAVETHENIGHT zachraňuje nočný život

KULTÚRA
Uložiť Uložené

Je len na tebe, ako svoj čas s vybraným človekom využiješ. Či si necháš zahrať dj set, poradíš sa ako na hudobnú produkciu, pokecáš o miešaní drinkov, necháš sa okúzliť iluzionistami alebo jednoducho sa iba porozprávaš o súčasnej situácii.

Chcel by si zažiť súkromnú párty s DJ EKG? Pokecať s profi barmanom a namiešať si s ním zaujímavý drink pre tvoju online domácu párty?  V bare alebo v obľúbenom klube to asi ešte nejakú dobu nepôjde. Môžeš si ale dohodnúť online párty pre teba a kamošov.

Jägermeister prináša celosvetový projekt #SAVETHENIGHT, ktorým podporuje DJov, tanečníkov, barmanov, hudobníkov a ďalších umelcov. Zapojili sa prví slovenskí a českí umelci i barmani, a ďalší budú postupne pribúdať. Je to jednoduché, stačí si zarezervovať čas na webe a môžete začať.

Projekt #SAVETHENIGHT zachraňuje nočný život. Zarezervuj si Gleba, Radikala alebo DJa EKG pre svoju online párty
Zdroj: Jägermeister
Hudobné kluby sú prázdne, v baroch sa práši na poháre, večierky sú v nedohľadne. V rámci ochranných opatrení prišli o svoje živobytie djovia, barmani, hudobníci a ďalšie profesie spojené s kreatívnym nočným životom. Asi každý z nás, ktorý má nočný život rád, už hľadá možnosti, ako zájsť na drink s kamarátmi alebo na párty svojho obľúbeného dja. Teraz sa to dá „iba“ pomocou online aplikácií. Do nich si však teraz môžeš pozvať svojho obľúbeného dja alebo barmana.

 
Je len na tebe, ako svoj čas s vybraným človekom využiješ. Či si necháš zahrať dj set, poradíš sa ako na hudobnú produkciu, pokecáš o miešaní drinkov, necháš sa okúzliť iluzionistami alebo jednoducho sa iba porozprávaš o súčasnej situácii. Dohodnete sa, kde sa spolu online stretnete, či na Skype, Houseparty alebo Zoom, a môžete začať. Tvoj čas s vybraným umelcom platí Jägermeister, na tebe a tvojich kamarátoch je nechať prepitné.

 
#SAVETHENIGHT je celosvetový projekt. Za Slovensko a Česko sa už zapojili umelci ako DJ EKG, Malalata, raper Gleb, či Radikal Chef, Emika, breakdancer El Prcinho, DJ a producent Nobodylisten, či raper Zayo. Za barmanov napríklad Stano Harciník. Graffiti scénu zastrešuje napríklad DAOR.

Odkaz na website projektu je tu save-the-night.com Stačí vybrať z termínov a párty môže začať.

Projekt #SAVETHENIGHT zachraňuje nočný život. Zarezervuj si Gleba, Radikala alebo DJa EKG pre svoju online párty
Zdroj: Jägermesiter
Domov
Zdieľať
Diskusia