Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. mája 2020, 13:48
Čas čítania 1:28
Martin Mičuda

Naftová M3-ka. Aj tak by sa dalo označiť vyšperkované 3-kové BMW od Alpiny

Naftová M3-ka. Aj tak by sa dalo označiť vyšperkované 3-kové BMW od Alpiny
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.alpina-automobiles.com/en/models/d3-s/highlights/" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">alpina-automobiles.com</a>
TECH BMW
Uložiť Uložené

Po Alpine B3 spoznávame aj naftový derivát.

Pred pár mesiacmi nám Alpina predstavila svoju podobu upraveného BMW radu 3. Domáci úpravca, respektíve výrobca z Buchloeukázal model B3, ktorý v zmysle názvoslovia označuje výkonný benzínový motor. Teraz sa jeho portfólio opäť rozrastá. Do ponuky sa začlenili aj naftový derivát – D3 S.

Aj v tomto prípade sú k dispozícii oba karosárske varianty, teda sedan aj kombi (G20 a G21). Povestná zmes výkonu, komfortu a luxusu teda existuje už aj s turbodieselom, ktorý v radoch Alpiny dlhodobo zastupuje veľmi atraktívne výtvory. Základným stavebným kameňom D3 3-ka je nedávno odhalené BMW M340d. xDrive. Jeho srdcom je dobre známy naftový 3-litrový radový šesťvalec s pohonom všetkých štyroch kolies.

Domov
Zdieľať
Diskusia