Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. mája 2020, 21:27
Čas čítania 0:37
Jakub Paulík

Video: Žiadal ľudí, aby kvôli pandémii dodržiavali odstup. Nahnevaný muž ho za to hodil do vody

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Za jeho čin mu teraz hrozí väzenie.

Strážca parku Commons Ford Ranch Metro Park v Austine požadoval od návštevníkov, aby pre opatrenia týkajúce sa koronavírusu udržiavali jeden od druhého odstup. 25-ročný Brandon Hicks však vyjadril svoj nesúhlas tým, že strážcu Cassidyho Stillwella  hodil do vody, pričom do nej spadol aj on sám. Texaská polícia muža obvinila z pokusu o napadnutie verejného činiteľa, za ktoré mu hrozí 6 mesiacov až 2 roky väzenia, informuje BBC.

Odporúčané
Po tomto filme dostal Brad Pitt doživotný zákaz vstupu do Číny. 10 cestovateľských filmov a dokumentov Po tomto filme dostal Brad Pitt doživotný zákaz vstupu do Číny. 10 cestovateľských filmov a dokumentov 6. mája 2020, 15:13

Incident sa podarilo natočiť jednému z miestnych turistov, a tak sa ľudia z celého sveta môžu pozrieť na nevychované správanie mladého Američana. Po svojom „hrdinskom“ výkone z miesta činu ihneď utiekol, neskôr ho ale polícia zadržala.

Domov
Zdieľať
Diskusia