Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. mája 2020, 16:09
Čas čítania 1:36
Dominik Vetrák

The Last of Us 2 má vonku nový trailer! Táto hra ťa posadí na zadok príbehom, grafikou a animáciami, o akých sa ti vo videohre ani nesnívalo

TECH
Uložiť Uložené

Naughty Dog ukázalo The Last of Us: Part II. Uži si najkrajšie vyzerajúcu hru súčasnosti.

V článku sa nenáchádzajú žiadne spoilery k The Last of Us: Part II

The Last of Us: Part II je Gold. To znamená, že hra už je dokončená a putovala do lisovne, kde v nasledujúcich týždňoch vyrobia milióny kópií. Očakáva sa, že hra zlomí rekordy najrýchlejšie predávanej exkluzivity pre PS4.

Odporúčané
Grafika videohier začína vyzerať čoraz realistickejšie. Detaily násilia a zabíjanie sú pre hráčov nepríjemné Grafika videohier začína vyzerať čoraz realistickejšie. Detaily násilia a zabíjanie sú pre hráčov nepríjemné 1. októbra 2019, 12:38

Nakoniec, ide o pokračovanie pre pravdepodobne najlepšiu hru 21. storočia, o ktorej videoherní žurnalisti a kritici básnia aj 7 rokov po vydaní. Štúdio Naughty Dog oslavuje dokončenie hry vydaním nového traileru, ktorý odhaľuje ďalšie drobnosti z príbehu, no a ukazuje aj nové gameplay zábery.

Späť
Zdieľať
Diskusia