Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti i-potraviny.sk.
7. mája 2020, 15:12
Čas čítania 1:31
Sponzorovaný obsah

Vyhraj nákup potravín na celý mesiac zadarmo: Títo Slováci museli zachraňovať vlastný podnik, teraz pomáhajú ostatným

GASTRO
Uložiť Uložené

Autorom projektu i-potraviny nepomohol štát, a preto sa rozhodli zobrať svoj osud do vlastných rúk.

Aj keď pre väčšinu z nás bolo ešte pred pár týždňami nemysliteľné nakupovať potraviny cez internet, dnes už na túto „službu z budúcnosti“ nedáme dopustiť. V pohodlí a bezpečí domova nakúpiš všetko, čo potrebuješ a nemusí sa pri tom preháňať regálmi a tráviť čas čakaním v rade. Zároveň ušetríš, pretože nebudeš impulzívne nakupovať to, čo nepotrebuješ. 

Vyhraj nákup potravín na celý mesiac zadarmo: Títo Slováci boli na hranici bankrotu, teraz chcú pomôcť
Zdroj: i-potraviny.sk
Na potraviny presedlali z gastronómie

Ruku k dielu priložili aj autori projektu i-potraviny.sk, ktorí veľmi svižne zareagovali v momente, keď v bratislavskom a trnavskom kraji množstvo Slovákov nemalo možnosť naplniť si chladničku v čase najtuhšej koronakrízy.

Zakladatelia majú dlhoročné skúsenosti s podnikaním v gastronómii, preto im nerobilo až taký problém zmeniť svoje zameranie prakticky zo dňa na deň. „Žiaľ náš štát gastro-prevádzkam neposkytol dostatočnú pomoc, aby mohli riadne fungovať,“ konštatujú.

Aj keď ich zahnali do kúta, dokázali sa vynájsť a našli efektívne riešenie.  Zachránili tak aj množstvo zamestnancov, ktorí živia svoje rodiny a v konečnom dôsledku aj tisíce domácností, ktoré museli na objednávky od konkurencie čakať aj niekoľko dní.

Vyhraj nákup potravín na celý mesiac zadarmo: Títo Slováci boli na hranici bankrotu, teraz chcú pomôcť
Zdroj: i-potraviny.sk
Do 24 hodín, až ku dverám

Nákup i-potraviny.sk doručujú do 24 hodín, pracovníci na infolinkách sú pripravení pomôcť aj seniorom, ktorí sú menej znalí v technológiách. Na svoje si prídu aj tí, ktorí si dávajú záležať na podpore lokálnych produktov. Do budúcnosti sa chcú vyprofilovať na obchod ponúkajúci výhradné slovenské výrobky, čím podporia kvalitných domácich dodávateľov aj slovenskú ekonomiku.

Sortiment rozširujú autori projektu každým dňom, dnes už nakúpiš aj produkty z drogérie a taktiež základné produkty do kancelárie. Každý deň nájdeš na stránke aj tovar v zľave, čerstvé pečivo alebo údeniny. Tovar ti prinesú až ku dverám na ktorékoľvek poschodie, a to za prísnych hygienických opatrení, na ktoré si musíme dávať pozor aj v čase uvoľňovania niektorých zákazov. Samozrejmosťou sú aj špeciálne chladiarenské autá, vďaka ktorým zostávajú všetky potraviny čerstvé.

Vyhraj nákup potravín na celý mesiac zadarmo: Títo Slováci museli zachraňovať vlastný podnik, teraz pomáhajú ostatným
Zdroj: i-potraviny.sk
200-eurový nákup zadarmo

Ešte stále môžeš využiť aj príležitosť zapojiť sa do súťaže o 4 nákupy v hodnote 50 eur počas 4 týždňov. Pravidlá sú jednoduché, stačí spraviť na stránke i-potraviny.sk objednávku, čím sa automaticky zapojíš do žrebovania. Súťaž prebieha do 14. mája.

Na oficiálnej stránke i-potraviny.sk si môžeš prečítať aj celý príbeh tvorcov projektu, ktorý sa zrodil prakticky zo dňa na deň, bez dlhšej prípravy a rozmýšľania. Práve podobné impulzívne nápady, ktoré majú srdce, však v konečnom dôsledku majú ambíciu dopadnúť najlepšie. O všetkých aktuálnych informáciách, novinkách aj akciách sa dozvieš aj vďaka oficiálnej facebookovej stránke i-potraviny. 

Domov
Zdieľať
Diskusia