Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. mája 2020, 11:54
Čas čítania 0:50
Martin Mičuda

Príde ti nový Huracán s V10-kou príliš obyčajný? Novitec ponúka karbónový bodykit

Príde ti nový Huracán s V10-kou príliš obyčajný? Novitec ponúka karbónový bodykit
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.novitecgroup.com/en/news/new-release-novitec-lamborghini-huracan-evo/" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">novitecgroup.com</a>
TECH TUNING
Uložiť Uložené

Huracán EVO môže po úpravách vyzerať ešte atraktívnejšie.

Nemecký úpravca Novitec je známy najmä v superšportových kruhoch. Prerába azda všetky relevantné športové značky. Najnovšie predstavil vyšperkované Lamborghini Huracán Evo, vynovené "baby-Lambo" z minulého roku. Aj v tomto prípade je gro zmien vo vylepšovaní exteriéru a interiéru.

Uhlíkové vlákna sú ktoré základom pre všetky časti karosérie. Zmenili predný i zadný nárazník, bočné prahy aj kapotu. Dodatočný splitter, bočné nadstavce či zadný difúzor opticky superšport znížili. Vylepšili aerodynamiku, ktorá podľa testov v Novitec tuneli vykazuje po úpravách lepšie výsledky ako v prípade sériového modelu.

Domov
Zdieľať
Diskusia