Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. mája 2020, 10:26
Čas čítania 0:41
Richard Balog

Dokonalý súlad farieb, moderný dizajn a praktické riešenia zdobia 2-podlažný apartmán pre mladú rodinu v Kyjeve

Dokonalý súlad farieb, moderný dizajn a praktické riešenia zdobia 2-podlažný apartmán pre mladú rodinu v Kyjeve
Zdroj: Alexey Yanchenkov
KULTÚRA
Uložiť Uložené

Ateliér ater.architects predstavuje ďalší unikátny projekt zo svojho portfólia.

Len pred niečo vyše mesiacom sme vám predstavili minimalistický apartmán plný kontrastov z portfólia ateliéru ater.architects a dnes budeme v podobnom duchu pokračovať.  Opäť totiž zavítame do mesta Kyjev, ktoré nám odhalí unikátne bývanie spod rúk tandemu Alexander Ivasov a Yuliya Tkachenko.

Projekt s krátkym názvom „VOV“ nesie rukopis tejto dvojice. Je inšpirovaný industriálnou architektúrou skĺbenou s moderným dizajnom doplneným o výraznú farebnosť. Tá sa objavuje vo veľmi vkusnej miere nielen na jednotlivých kusoch nábytku, ale tiež na doplnkoch naprieč všetkými obytnými priestormi. 

Odporúčané
Raj na zemi v podobe veľkolepého sídla uprostred neobývanej prírody ostrovnej Ibizy  Raj na zemi v podobe veľkolepého sídla uprostred neobývanej prírody ostrovnej Ibizy 3. mája 2020, 14:30

Daná kombinácia vypĺňa všetkých 100 metrov štvorcových obytnej plochy 2 podlaží slúžiacich mladej rodine s dieťaťom. Byt tak neodráža len lásku majiteľov k modernému umeniu, hudbe či móde, ale spĺňa aj praktické požiadavky. 

Spodnú časť bytu tvorí obývacia miestnosť spojená s kuchyňou a jedálenským pultom, respektíve ostrovčekom. Na tomto podlaží je už len kúpeľňa pre hostí. Na vrchnom podlaží je rodičovská spálňa s vlastným šatníkom, detská izba a ďalšia kúpeľňa s vaňou a svetelnými efektami.  

Teraz si už vychutnaj galériu záberov od Alexeya Yanchenka a v komentároch sa s nami môžeš podeliť o tvoj názor na túto modernú dokonalosť.

Domov
Zdieľať
Diskusia