Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. apríla 2020, 22:28
Čas čítania 0:37
Daniel Mikolášik

Fellaini chce pomôcť svojmu bývalému klubu v čase pandémie, požičia mu 3 milióny eur

ŠPORT FUTBAL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Standard Liege by tak vďaka bývalému záložníkovi Evertonu a Manchestru United mohol získať naspäť profesionálnu licenciu.

Pandémia nového koronavírusu zrušila takmer všetky športové podujatia a ekonomicky oslabila aj mnohé futbalové kluby. Známy belgický futbalista Marouane Fellaini sa preto rozhodol v ťažkých časoch pandémie pomôcť svojmu bývalému klubu Standard Liege. Má v pláne požičať mu až 3 milióny eur.

Odporúčané
Brazílčan Ronaldo si na párty vozil autobusy plné modeliek. Divokú kariéru v Reale Madrid si užíval naplno Brazílčan Ronaldo si na párty vozil autobusy plné modeliek. Divokú kariéru v Reale Madrid si užíval naplno 25. apríla 2020, 17:57

Ako informuje portál Daily Nation, bývalý záložník Evertonu a Manchestru United, ktorý aktuálne hrá za čínsky Šandong Luneng Taišan (Shandong Luneng Taishan F.C.), sa rozhodol kráčať v šľapajách svojho spoluhráča z reprezentácie Axela Witsela, ktorý klubu belgickej Pro League taktiež finančne pomohol prekonať ťažkosti spôsobené koronakrízou.

Domov
Zdieľať
Diskusia