Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. apríla 2020, 15:50
Čas čítania 0:39
Richard Balog

Vankúš namiesto ruksaku? Dizajnéri Gucci hovoria áno a pridávajú k tomu kožené popruhy za necelých 3 000 eur

Vankúš namiesto ruksaku? Dizajnéri Gucci hovoria áno a pridávajú k tomu kožené popruhy za necelých 3 000 eur
Zdroj: Gucci
MÓDA GUCCI MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Taliansky módny dom neprestáva prekvapovať ani v roku 2020.

Niekedy máme pocit, že známe módne domy sa doslova predbiehajú v tom, kto príde na trh s väčšou bizarnosťou. Najnovšie nás o tom presviedča značka Gucci, ktorej dizajnéri na čele s Alessandrom Michelem sú zdá sa pevne presvedčení o tom, že nosiť vankúš namiesto klasického ruksaku je dobrý nápad. 

V rámci dámskej kolekcie určenej na obdobie jar/leto 2020 totiž predstavili kožené popruhy slúžiace ako držiak podložky pod hlavu. 

Odporúčané
Najzaujímavejšie trvalo udržateľné a navyše štýlové značky športového oblečenia, ktoré musíš poznať Najzaujímavejšie trvalo udržateľné a navyše štýlové značky športového oblečenia, ktoré musíš poznať 27. apríla 2020, 11:04

Ide pritom o odkaz na históriu talianskeho výrobcu luxusnej módy, a to konkrétne na líniu zvanú Horsebit z roku 1955. Súčasťou môže byť taktiež vankúš vyrobený zo 100 % bavlny zdobený úzkymi modrými prúžkami a ikonickým logom „GG“, ktoré je súčasťou drvivej väčšiny nových kúskov Gucci. 

Späť
Zdieľať
Diskusia