Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. apríla 2020, 9:22
Čas čítania 0:43
Richard Balog

Značka Vollebak vyrobila nezničiteľnú bundu z vlákien, ktoré sú 15-krát pevnejšie ako oceľ

Značka Vollebak vyrobila nezničiteľnú bundu z vlákien, ktoré sú 15-krát pevnejšie ako oceľ
Zdroj: Vollebak
MÓDA MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Dizajnéri z londýnskeho ateliéru predstavujú ďalšie experimentálne dielo hodné pozornosti.

Horúce letné mesiace sú tu už onedlho, čo ale neznamená, že nie je ten správny čas na nákup novej bundy. Obzvlášť, ak ide o produkt, ktorý vydrží (takmer) všetko. Presne taká je totiž nová „The Indestrucitble Jacket“ od značky Vollebak predstavujúca tenšiu verziu svojho páperového predchodcu vhodného aj do mrazov -40 ºC.

Odporúčané
Značka ACRONYM® predáva bundu za vyše 1 700 eur inšpirovanú hrou Death Stranding Značka ACRONYM® predáva bundu za vyše 1 700 eur inšpirovanú hrou Death Stranding 22. apríla 2020, 9:10

Celočierny kúsok je vyzbrojený vláknami Dyneema®, ktoré sú 15-krát pevnejšie než oceľ, čo v praxi znamená, že problém by ti nemala robiť napríklad ani ostrá čepeľ akéhokoľvek noža. Materiál sa spočiatku využíval výhradne pri výrobe neprestrieľných odevov či dokonca vozidiel, avšak v priebehu posledných sezón si nachádza svoje čestné miesto aj v dielňach popredných hráčov techwear módy. 

Domov
Zdieľať
Diskusia