Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. apríla 2020, 12:34
Čas čítania 1:24
Martin Mičuda

S malými crossovermi sa naďalej trhá vrece. Toto je nová hybridná Toyota Yaris Cross

S malými crossovermi sa naďalej trhá vrece. Toto je nová hybridná Toyota Yaris Cross
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://newsroom.toyota.eu/toyota-reveals-the-all-new-yaris-cross-compact-suv/" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">toyota.eu</a>
TECH TOYOTA
Uložiť Uložené

Novinka vychádza z nedávno predstaveného modelu Yaris.

SUV a crossovery sú naďalej obrovským trendom. Stále totiž platí pravidlo, že keď je dopyt, je aj ponuka. Aj preto sme za ostatné roky svedkami toho, že so zdvihnutými a oplastovanými hatchbackmi či kombíkmi sa doslova roztrhlo vrece. Výnimkou nie je ani Toyota, ktorá práve odhalila svoj ďalší crossover s názvom Yaris Cross.

Odporúčané
Vyskúšali sme 422-koňový Touareg V8 a nestačili sme sa čudovať. Toto je terénne monštrum! Vyskúšali sme 422-koňový Touareg V8 a nestačili sme sa čudovať. Toto je terénne monštrum! 22. marca 2020, 16:56

Toyota mala malý crossover v pláne už dlho, pričom samotná automobilka ho chcela oficiálne prvýkrát ukázať na zrušenom marcovom autosalóne v Ženeve. Predstavili ho však až teraz.

Domov
Zdieľať
Diskusia